Anlık Bildirim

OnePlus 10 serisi, önceki neslin tasarımını tekrar edecek

İnternete sızdırılan yeni bilgiler OnePlus 10 serisinin yeni bir tasarım sunmayacağına işaret ediyor. İşte Çinli markanın yeni amiral gemisi telefonlarıyla ilgili son detaylar.

OnePlus 10 serisinin tasarımı nasıl olacak? Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz Mart ayında OnePlus 9'un tanıtımı yapılmıştı. Çinli marka önümüzdeki ay ise OnePlus 9 RT modelini duyuracak. Şirket mühendisleri şimdiden yeni nesil amiral gemileri üzerinde çalışmaya başlamış durumdalar.

Hintli duyumcu Yogesh Brar'a göre OnePlus 10 serisi akıllı telefonlar her ne kadar daha gelişmiş özelliklere sahip olsalar da OnePlus 9 serisinin tasarımını tekrar edecekler. Yani dış görünüşleri pek farklı olmayacak.

2022'nin Mart ayı işaret ediliyor

OnePlus 10 serisinin önümüzdeki yıl Mart ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Amiral gemisi telefonlarla ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Ancak ilerleyen günlerde teknik özellikleriyle ilgili bazı ayrıntılar netleşmeye başlayacak.

OnePlus 10 serisinin tasarımı nasıl olacak? Tam Boyutta Gör

Şu an için OnePlus 10 ve OnePlus 10 Pro olmak üzere iki model geleceğini ve bu telefonların Qualcomm Snapdragon 898 işlemciyle güçlendirileceğini söyleyebiliriz. Diğer detaylar için biraz daha sabretmemiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim