Anlık Bildirim

Yeni, daha hızlı, Logitech MX 518

Oyun oynamak artık eğlenceden çıkıp bir meslek haline geldiğinden, oyun ekipmanları da hayati önem taşımaya başlamış durumda. Her geçen gün yeni bir fare, mouse pad, kulaklık gibi profesyonel oyuncuların beyenisine sunuluyor. Bunlardan birisi de Logistch'in MX 518'i. İlk bakışta kardeşi MX510'dan pek farklı durmayan yeni MX 518 'in asıl yenilikleri içinde saklı.

1600 DPI çözünürlük ve 16 bit veriyolu MX 518'i farklı yapan teknik özelliklerin başında. Geliştirilmiş resim işlemcisiyle MX 518 saniyede 5.8 MegaPiksellik bir alanı tarayabiliyor. 16 bit veriyolu sayesinde ise herhangi bir kayıp olmadan bilgiler bilgisayara aktarılabiliyor. 106 gr 'lık ağırlığı ile şu ana kadar üretilen Logitech farelerin en hafifi. Bunların dışında fare ile gelen bir özellik varki gerçekten oyuncular için hayati önem taşıyan bir özellik. Fare üzerinde bulunan bir tuş sayesinde farenin çözünürlüğünü oyun yada başka bir uygulama sırasında anlık olarak 1600 ile 400 dpi arasında değiştirmeniz mümkün oluyor üstelik herhangi bir yazılım kurmadan!

Yeni, daha hızlı, Logitech MX 518

Mx 518 'in yenilikleri yazılımsal alanda da bir hayli başarı. Farede bulunan 8 tuşun tamamı programlanabilir. Bunun yanında 5 farklı çözünürlük profili yaratabilir ve istediğiniz tuşlara atama yapabilirsiniz. Yazılımın tek eksiği yarattığınız farklı profilleri belirlediğiniz oyunlara atayamamanız. Programın ileri versiyonlarında bu tür bir özelliği görmek gerçekten çok hoş olur.

Sonuç olarak 49$lık satış fiyatı ve getirdiği yeniliklere bakılırsa MX 518 alınabilecek en uygun farelerden biri olduğunu kanıtlıyor. Şayet sizde oyunlarda tam hakimiyet istiyorsanız güvenle bu fareyi alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim