Anlık Bildirim

Yeni nesil Memory Stick'ler: Memory Stick PRO

Sony pazara ilk çıkan flash belleklerden olan Memory Stick'lerin yeni versiyonu olan Memory Stick PRO'yu tanıttı.

Yüksek maliyet, düşük hız ve yüksek enerji tüketimi ile rakiplerinden geride kalmış olan Memory Stick'ler ayrıca kapasite sorunu ile de boğuşuyordu. Üstelik Sony haricinde Toshiba gibi bazı firmalar lisans alsa da batıda sattıkları pek çok üründe Memory Stick'e yer vermediklerinden CF, SD gibi yaygınlaşamamıştı.

Memory Stick PRO ile Sony bu alandaki makus tarihini yenmeye çalışıyor ve bunun için de geriye doğru uyumluluğu feda ediyor. Yeni format eskisiyle uyumsuz dolayısıyla bu kartlara ve okuyucularına sahip kişiler cihazlarını değiştirmeden nimetlerden faydalanamayacaklar.

Memory Stick PRO'nun PRO'su "Professional", "Progressive" ve "Protection" kelimelerini simgeliyor. Yani yüksek güvenlikli yüksek hızlı ve profesyonel. Üstelik bütün bunları MS'in ufak yapısını koruyarak gerçekleştirmişler: Paralel kontrolör sağolsun : )

Memory Stick PRO'lu ilk cihaz Sony DSC-F77 sayısal kamera olacak ve bu kartlardan temin etmek isteyenler yine ellerini ceplerinde derinlere atacaklar: Memory Stick PRO - MSX-256 (256MB): 165$, MSX-512 (512MB): 380$ ve MSX-1G (1 Gigabyte): 760$

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim