Anlık Bildirim

Yerli Site İncelemeleri ...

· Hardwaremania

"“Ad-hoc mod” adı verilen (bilgisayardan bilgisayara) yapılandırmayı evinizdeki iki bilgisayarı birbirine kablosuz olarak bağlamak için kullanabilirsiniz. Böylece kardeşinizle ağ üstünden oyun oynayabilir veya interneti paylaştırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken iki adet kablosuz ağ kartı alıp bilgisayarlara takmak. Yani ekstradan yaklaşık 100 dolar verip kablosuz ağ erişim noktası almanıza gerek yok."

"Genel olarak XG VIPER modifikasyona meraklı olanlar için birçok şeyi hazır sunuyor. Fosforlu aklirik bir yan pencere, ışıklı fanlar, metal fan ızgaraları, önde LCD panel, istenirse ultraviyole lambalar, metalik boya, taşıma sapları gibi ayrıntılar modifikasyon meraklıları için önemli şeyler. Ayrıca hatırı sayılır kalitede 500W’lık bir PSU ile birlikte gelmeside önemli bir ayrıntı. Genel metal ve plastik malzeme kalitesi oldukça iyi, işçilikte özellikle ayrıntılarda ne kadar kaliteli olduğunu kanıtlıyor. XG VIPER’ın fiyatı 140$+KDV olarak belirlenmiş. 10$ daha fazla verirseniz ultraviyole lamba promosyonundan faydalanma şansınızda var. Eğer modifikasyona meraklı iseniz ve bu tarz gösterişli kasaları seviyorsanız bir göz atmanızda fayda var"

"Windows XP ile birlikte standart olarak onlarca servis gelir ve bu servislerin çok büyük bir çoğunluğu siz farkında olmasanızda çalışır konumdadırlar. Bu servislerin her biri sisteminiz üstünde belirli bir işi üstlenmiştir. CD yazımı, kablosuz ağ desteği, dosya paylaşımı ya da internet bağlantınız gibi pek çok özellik servisler vasıtası ile sisteminize dahil olur. Servislerle çalışmanın avantajı, kolayca yönetilebilmeleri ve işletim sistemine büyük bir esneklik sağlamalarıdır.İhtiyacınız olmayan servisleri kapatmak önemlidir. Çünkü bu sayede sisteminizin durumuna bağlı olarak 10 ile 70MB arasında değişen oranlarda sistem hafızasından kazanmanız yanında aynı zamanda hepsinden önemlisi olan genel sistem performansınızada ciddi katkıda bulunabilirsiniz."

· Darkhardware

"Barracuda 7200.8 için söylenebilecek çok şey yok. Güzel bir disk, performans olarak da eski serinin üstüne çıkmayı başarmış durumda, fakat bu başarılırken gürültü düzeyinin de biraz üzerinde durulsa iyi olurmuş. Yanlış anlaşılmaya olanak vermeyelim, tabii ki diskin gürültü düzeyi güncel bir sistemdeki diğer gürültülerin arasına karışıp gidecek düzeyde, öyle dayanılmaz sesler çıkartan bir disk değil elimizdeki, ama yine de ilerleyen ürünlerin daha sessiz olmasını beklerdik."

· Pclabs

" nForce4 Ultra hem performanslı hem de sunduğu özelliklerle uzun ömürlü bir anakartı garanti ediyor. Epox bu başarılı yongadan çok iyi bir anakart çıkartmış. Tasarım tarafında beğenmediğimiz noktalar var ve özellikler standartın ötesinde değil ancak buna karşılık overclock performansı, kolaylığı ve stabilitesi tartışılmaz. Bol özellik isteyenler MSI'ınki gibi çözümlere baksın zira Epox ile aralarında ciddi fiyat farkı yok. Ancak overclock yapmak isteyenler kesinlikle Epox'a yönelsin.."

İki ürün de ölçemeyeceğim kadar sessiz. Ses ölçüm cihazımız bu kadar sessiz kaynakları ölçemiyor. Dolayısıyla silencer'lar asıl amaçlarını çok başarılı bir şekilde yerine getiriyorlar. Montajları eski VGA Silencer ile kıyaslanmayacak kadar kolay. Soğutma başarıları da piyasadaki kartların orjinal soğutucularından iyi. Eğer kartınızda overclock potansiyeli varsa bu soğutucularla sıcaklık engeline takılmadan overclock yapabilirsiniz. Eksi tarafı, iki slot kaplaması ve üçüncüyü de etkilemesi. Bir de AGP 6600GT'ye uymaması."

· HardwareLife

  • "Sonuçlara baktığımızda Silent 775'in overclock yapacak olan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Silent 775 kendini biraz daha güvende hissetmek isteyen kullanıcılara yönelik, Intel Stock fan alternatifi bir ürün. Zaten ürünün hedefi de Stock fan alternatifi olmak.Silent Tower ise görevini oldukça iyi yapıyor. Prescott çekirdekli işlemcilerin en başında da söylediğimiz gibi sıcaklığı sevmesine rağmen maksimum yük altında bile 15 derece artış ile işlemcinin en fazla 49 dereceye ulaşması iyi bir sonuç."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim