Anlık Bildirim

Zalman'dan 5.1 Kulaklık : )

Eğer donanım dünyasına fazla yabancı değilseniz eminim Zalman'ın adını en az bir defa duymuşsunuzdur. Fanlardan, pasif soğutuculara kadar değişik soğutma ürünleri üreten firma şimdi ise oldukça farklı bir alanda at koşturmaya başladı: 5.1 kanallı Surrround bir kulaklık !

Bir süredir daha çok profesyonel oyuncular ve gece geç saatte çok kanallı film izlemek isteyenlerin en önemli tercihi hale gelen bu tip kulaklıklardan Zalman'da sanırız artık kendi pazarını yeterli bulmadığı için üretmeye başlamış bir süre önce.

Kulaklık Merkez, Sağ, Sol ve ön/arka Sağ/Sol'un yanında Sub kanalı da içeriyor yani bazı rakiplerin aksine 6 kanallı.

Datafuse adlı sitenin MP3 ve Max Payne 2'den oluşan kısa testinden geçer not almayı başarmış, ayrıca ergonomik açıdan rahat olduğu ve kulakları tamamen sardığı söylenmiş. Eksi olarak ise kulaklığa herhangi bir ses girişi olmadığı zaman hafif bir gürültü olduğundan bahsedilmiş. Tabii bir de mikrofon olmaması var: Set bazı oyunculara hitap etmeyebilir bu açıdan ama film izleyicilerine de bir rahatlık sağladığı kesin.

50$ fiyat etiketi ile ne çok pahalı ne de çok ucuz Zalman, orta seviyede bir seçenek olabilir ama üzerine biraz daha ekleyip surround olayına takılmıyorsanız Sennheiser'lere de bakmayı unutmayın. Not olarak bu kulaklığı Türkiye'deki direkt bu bistribütöründen alabilirsiniz. Gerçi Tr fiyatı 59$ ama kredi kartına 4 eşit taksit ve kapıda kredi kartı hizmeti eşsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim