Anlık Bildirim

Zalman'ın yeni fanlı ekran kartı soğutması : ZM80C-HP

ZM80C-HP Zalman'ın klasik ekran kartı soğutmasına yeni bir boyut getiren güzel bir ürün. Bildiğiniz gibi yüksek yüzey alanı ve büyük kütlesi ile ZM80A-HP büyük bir başarı yakalamış idi. Özellike büyük soğutma gücü isteyen ürünleri tek başın,a tamamen fansız soğutması büyük bir olay idi. Şimdi eklenilen fan ile büyük oranda performansı yükselecek. Bu eklenen fan ürünün belli bir kısmına eklenebiliyor. Böylece sağlanan hava akımı ürünün tüm ekran kartlarını her ortamda soğutabilmesini sağlıyor.

Ürünün yapısı Alüminyum, 325 gr ve 1200 cm2 yüzey alanına sahip. Kartın iki yüzeyinide kaplamakta ve iki yüzey arasında ısı iletimi için bakırdan bir ısı pompası kullanıyor. Bu pompa ile Fanı 80x80x15 mm boyutlarında ve sessiz durumda iken 1400 devir/dakika sesli iken 2800 devir/dakika. Bu ayarı paketin içinden çıkan Multi Connector 1'in 5 Volt ucuna takarak yapabiliyorsunuz.

Ürünün notları arasında Nvidia 5800 ve üstü için fan mecburidir denilirken, Radeon 9800 Pro'da tavsiye edilir diye not düşülmüş. Bahsetmeden geçmeyelim fansız satılan ürün ülkemizde 27 $'ken fan opsiyonu 9 $ denmiş. Kesinlikle Thermaltake'in Giant II modelinden daha iyi gibi gözüküyor ama testlerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Ürünün Türkiye'ye geldiğinde bu adreste bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim