Anlık Bildirim

Zerafetin yeni adı: Logitech diNovo Media Desktop

Logitech'in yeni ürünü Logitech diNovo Media Desktop tek kelimeyle zarif bir görüntüye sahip bir Bluetooth kablosuz klavye/fare seti.

Kablosuz klavyenin en önemli özelliği nümerik bölümü ile ana kısmın ayrılabilmesi. Bu ayrılan nümerik kısım MediaPad diye adlandırılmış ve üzerine bir LCD ekran eklenmiş. MediaPad'in adını hakketmesini sağlayan ise uzaktan kumanda olarak kullanılabilmesi !

Zerafetin yeni adı: Logitech diNovo Media Desktop

Gerçekten şekli itibariyle geniş bir TV kumandasını andıran MediaPad ile dosyaları açıp, müzik, video çalabilir ve buna benzer işleri yapabilirsiniz. MediaPad'in bütün yetenekleri bunlar değil: Üzerindeki LCD bilgisayarınızla senkronize saat,tarih gibi bilgileri gösteriyor, hesap makinesi olarak kullanılabiliyor ve ICQ, MSN Messenger gibi programlardan gelen mesajlarla ilgili uyarılarda bulunabiliyor : )

Klavye'nin ana kısmı ise diğer kablosuz kalvyelerin aksine otururken rahat kullanılabilmesi için özel tasarlanmış. Multimedya, Web ve özel klasörlere erişim için ekstra tuşlar tabii ki bulunuyor.

Klavye hakkındaki esas can alıcı nokta ise Gerçek Boot desteği. Bu çok önemli çünkü yine bazı rakiplerin aksine Klavye Bluetooth olmasına rağmen BIOS ekranında çalışabiliyor !

Zerafetin yeni adı: Logitech diNovo Media Desktop

Fare olarak Logitech en üst modeli MX 900 Bluetooth fareyi eklemiş pakete. Bluetooth Hub'ından hızlı şarj olabilen faredeki optik sistem oldukça gelişmiş. Özellikle web sayfalarında rahat sörf için tekerleğin yanı sıra sayfa sonu ve başları için 2 adet de ufak ergonomik tuş eklenmiş.

Paketin son parçası ise klavye ve fare sinyallerini iletmek haricinde diğer Bluetooth cihazlarınızı da bağlamak için kullanabileceğiniz Hub. Aynı anda 7 cihaza kadar destek veren Hub'la notebook, cep telefonu gibi cihazları da 10 m. uzaklığa kadar bağlayabiliyorsunuz.

Aşağıdaki muhteviyata sahip Logitech diNovo Media Desktop setinin bir tek kusuru varmış gibi gözüküyor o da 250$ olan ürkütücü fiyatı.

Logitech diNovo Media Desktop Set

- Logitech diNovo Klavye
- Logitech MX900 Kablosuz Optik Bluetooth Klavye
- Logitech MediaPad
- Bluetooth wireless hub ve hızlı şarj istasyonu
- AC Güç kaynağı
- 2 AA NiMH şarjlı pil
- 6 AA alkalin pil
- Yazılım CD'si, Kullanma kılavuzu
- Hızlı Başlangıç kitapçığı
- 5-yıl garanti

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim