Anlık Bildirim

Zyxel Ağ Ürünleri ile Teknolojiye Bağlanın

Tayvanlı ağ ürünleri üreticisi Zyxel, macerasına 1988 yılında kurucusu Dr. Shun-I Chu’nun ilk analog modemi geliştirmesiyle başladı. 1989 yılında resmi olarak Hsinchu Science Park’ta merkez ofisi...

Tayvanlı ağ ürünleri üreticisi Zyxel, macerasına 1988 yılında kurucusu Dr. Shun-I Chu’nun ilk analog modemi geliştirmesiyle başladı. 1989 yılında resmi olarak Hsinchu Science Park’ta merkez ofisi ile kurulan Zyxel, tam 31 yıldır kurumlara iletişim altyapısı desteği sunuyor.

Dünya’nın potansiyelini ortaya çıkarmak misyonuyla çalışmalarına devam eden Zyxel, biz son kullanıcılar için de harika teknolojileri en uygun fiyata sunmayı hedefliyor.

Türkiye’de itopya.com online satış mağazasında sunulan ağ ürünleri ile özellikle oyuncuların tüm ağ ve iletişim ihtiyaçlarına cevap vermek isteyen şirketin, inovatif teknolojilere yatırım yapmasıyla birlikte ürün gamı da git gide genişlemekte.

Zyxel Modemler ve Routerlar

Biz oyuncular için ilk hedef, kesintisiz ve düşük gecikmeyle oyun dünyasına bağlanabilmektir. Bunu da en iyi şekilde sunan Zyxel modemler ile rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Zyxel VMG3312-T20A modeli ile bizlere 300Mbps ADS/VDSL wireless teknolojisini fiyat/performans ekseninde sunarken, router modeli olan NBG7815 ARMOR G5 AX6000 ile sınırları zorlayabilirsiniz!

Zyxel Ağ Ürünleri ile Teknolojiye Bağlanın Tam Boyutta Gör

Zyxel özellikle router alanında yüksek teknolojili cihazları ile biz oyuncuları cezbediyor. Ancak bu kalite farkını anlayabilmemiz için öncelikle routerın ne olduğunu sizlere açıklayalım.

Modemlerin nasıl kullanıldığını hepimiz az çok biliyoruz. Ancak routerlar biraz kafa karıştırabiliyor. Routerları açıklamak gerekirse, iki ağı birbiriyle güvenli biçimde haberleştirmek için kullanılan, içerisinde işlemci ve çeşitli donanımlar barındıran ağ cihazlarıdır. Evinizde kullandığınız modemlerin de aslında birer router olduğunu söyleyebiliriz ancak gerçek anlamda router yani yönlendirici amacıyla üretilen cihazların doğrudan yerini tutması imkansıza yakındır.

Modemler internet servis sağlayıcısından gelen bilgileri işleyen cihazdır aslında. Ancak aynı cihaz yönlendirme de yapabildiğinden aslında modem/routerdır. Ülkemizde modem olarak satılan cihazların büyük bir bölümünün modem/router olduğunu söyleyebiliriz. Ancak routerlar farklı kullanım alanlarına yönelik teknolojiler barındırır. Bunlardan en yaygın olanları tekrarlayıcı ve erişim noktası olarak bilinen Repeater ve Access Point’tir.

Zyxel Ağ ürünleri

Zyxel gerek kurumsal gerek son kullanıcı noktasında farklı teknolojilerle farklı ihtiyaçlara çözümler üretiyor. Örneğin itopya.com’da satılan NAS326 2 Disk Slotlu Ağ Veri Depolama Cihazı ile verilerinizi tek bir yerde en yeni teknolojiler ve güvenlik önlemleriyle toplayabilirsiniz. İçerisine uyumlu diskler listesinde bulunan SATA hard disklerden 2 adet koyabilir ya da printerınızı bu cihaza doğrudan bağlayabilirsiniz. Üstelik Seagate ve Western Digital gibi bir çok hard disk üreticisinin NAS diski olmasa bile normal 3.5” hdd’lerini desteklemekte.

Zyxel Ağ Ürünleri ile Teknolojiye Bağlanın Tam Boyutta Gör

Yine özellikle ofislerde hayat kurtaracak teknolojiler barındıran yönetilebilir ve yönetilemez switch modelleriyle Zyxel’in ağ çözümleri ITOPYA’da satışa sunulmuş durumda.

Zyxel’den Kablosuz Teknolojiler

Her zaman bilgisayarımız bir Ethernet kablosuna bağlı olamayabiliyor. Özellikle içerisinde kablosuz herhangi bir aygıt bulunmayan kasalarda kullanmamız gereken hayat kurtarıcılar USB kablosuz adaptörler oluyor. Zyxel NWD6602 AC1200 Dual-Band kablosuz nano usb adaptör ile küçük ve orta ölçekli alanlarda, Zyxel NWD6605 AC1200 Dual-Band kablosuz adaptörle ise daha uzun menzillerde bilgisayarınızı Dünya’ya bağlayabilirsiniz.

Tüm Zyxel ağ ürünlerini aşağıdaki linkten inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun çözümleri satın alabilirsiniz.

https://www.itopya.com/zyxel/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim