Anlık Bildirim

Xiaomi, yeni WiFi 6 destekli router'ını çıkardı: 26 dolar!

Xiaomi, yeni WiFi 6 router'ını tanıttı. Uygun fiyatla satışa sunulan Xiaomi Router AX3000T özellikleri ile neler sunuyor bakalım.                                
Xiaomi Router AX3000T özellikleri Tam Boyutta Gör
Xiaomi, 26 dolar fiyat etiketli yeni yönlendiricisini tanıttı. Xiaomi Router AX3000T, yeni nesil Wi-Fi 6 bağlantısı desteğiyle yüksek kablosuz hızlar sunarak üstün performans vaat ediyor. Spesifik olarak, hem 2.4GHz hem de 5GHz frekanslarından yararlanıldığında hızlar 2976Mbps'e kadar çıkabilir.

Xiaomi Router AX3000T özellikleri

AX3000T router, Xtra Range teknolojisine sahip “2+1” 5GHz anten kurulumu sunuyor. Bu tasarım, ek antene benzer şekilde sinyal gücünü artırıyor. Router, 1,3 GHz çift çekirdekli A53 işlemciye sahip gelişmiş MediaTek Filogic 820 platformuyla donatılmış. Bu güçlü donanım, sorunsuz performans, daha düşük CPU kullanımı ve 128'e kadar cihaz için kararlı bağlantı sağlıyor. Ek olarak yönlendirici, genel performansını artırmak için 256MB RAM’e sahip.

AX3000T, çift WAN ve LAN bağlantı noktası toplamayı destekleyen 4 adet gigabit Ethernet bağlantı noktasına sahip. Bu yönüyle birden fazla geniş bant bağlantısı olan evler için kullanışlı. Yönlendirici ayrıca, Xiaomi/Redmi WiFi 6 yönlendiricileri için 10 cihaza kadar işleyebilen karma Mesh ağ özelliğini de sunuyor. Cihazlar arasında milisaniye düzeyinde kesintisiz geçiş sağlıyor. Yönlendirici ayrıca yetkisiz internet erişiminin otomatik olarak durdurulması ve uygulama/web sitesi erişim kısıtlamaları gibi yerleşik güvenlik önlemlerine sahip. NFC ile hızlı bağlanma, IPTV ağ televizyonu ve çoklu platform oyun hızlandırma, diğer önemli özellikler arasında yer alıyor.

Xiaomi, yeni router’ını Xiaomi Mall, Xiaomi Youpin, JD.com dahil çeşitli platformlarda ön siparişe açtı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 2 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
7833 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
router, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim