Anlık Bildirim

1 saat havada kalabilen devasa drone: F600

Boyutuyla öne çıkan drone'lar genellikle bir kaç santimetre büyüklükte ve çok ufak bir yapıya sahip oluyorlar. Aee isimli üretici ise biraz daha farklı bir bakış açısıyla devasa bir drone geliştirmiş.
1 saat havada kalabilen devasa drone: F600
 
ABD'de devam eden CES fuarında ilginç ürünler sergilenmeye devam ediyor. Aee isimli üreticinin F600 adındaki drone modeli de bu ürünlerden birisi. Devasa boyutuyla dikkat çeken bu drone'un kanatları arasındaki mesafe yaklaşık 1.6 metre, yerden yüksekliği ise 50 cm seviyesinde.
Endüstriyel kullanımlar için üretilen F600 üzerinde bulunan GoPro kamerası sayesinde görüntü alabiliyor ve bu görüntüyü anlık bir yayınla iletebiliyor. Full HD çözünürlükte 10 kilometre uzaklığa kadar yayın yapabilen drone ayrıca 6 kanada sahip olduğu için klasik drone'lara kıyasla daha stabil hareket ediyor. Bu da F600'e titreşimi daha az görüntüler yakalama imkanı sunuyor.
1 saat havada kalabilen devasa drone: F600
 

Yaklaşık bir saat havada kalabilen F600'ün üzerine ekipman eklemekte mümkün. 3 kilogramlık ekstra ekipman ise uçuş süresini yaklaşık 40 dakikaya düşürüyor. Kontrolcüsü de bir hayli ilgi çekici olan drone çektiği görüntüleri direk olarak bu kontrolcü üzerinde bulunan bilgisayara aktarabiliyor. Bilgisayar üzerinde Windows XP işletim sisteminin bulunması da ilginç bir ayrıntı. Profesyonel çekimler yapmak için oldukça elverişli görünen ürünün fiyatı ise henüz açıklanmadı. 
Görseller: Engadget  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6711 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
F600, dev drone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim