Anlık Bildirim

1000$’lık Louis Vuitton kablosuz kulaklıklar duyuruldu

Kendinize lüks sınıfta bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Louis Vuitton Horizon Earphones tam size göre. Louis Vuitton Horizon Earphones tam 1000$ fiyat etiketine sahip.

Kablosuz kulaklık segmenti iyi bir ivme kazandı ve üreticilerin dikkatini çekiyor. Yavaş yavaş lüks tüketim markaları da segmente adım atmaya başladı. Louis Vuitton markası 1000$’lık ilk kablosuz kulaklığını duyurdu.

Louis Vuitton Horizon Earphones özellikleri ve fiyatı

Louis Vuitton Horizon Earphones adındaki kulaklık setinin aslında Master & Dynamic MW07 modelini temel aldığı ifade ediliyor. Bu modelin fiyatı 300$ ancak LV logosunun olması bir anda fiyatını fırlatıyor.

Kulaklık seti 10mm Berilyum sürücüler barındırıyor ve çok yönlü mikrofonlar mevcut. Bluetooth teknolojisi ile 20 metreye kadar görüşme imkânı var. 3.5 saatlik kullanım süresi sunan kulaklık setinin dış kısmında dokunmatik kontrol özelliği yer alıyor.

Silindir şeklindeki muhafaza kutusu dahili bataryaya sahip ve 16 saat civarında daha kullanım süresini arttırıyor. Kulaklık ayrıca Tambour Horizon akıllı saat modeliyle de uyumlu olarak çalışıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5304 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
louis vuitton horizon earphones, master & dynamic mw07 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim