Anlık Bildirim

3G Yıldönümüne Özel Avea'dan JET İndirim! 

3G Yıldönümüne Özel Avea'dan JET İndirim! 

Avea, internete dilediğiniz yerden ulaşmanızı sağlayan 3G destekli Avea Jet Mobil modemleri, 3G'nin yıldönümününe özel kaçırılmayacak bir kampanya ile sunuyor! 12 ay boyunca sabit fiyat ile 1 GB Internet Paketine ayda sadece 19 TL'ye, 4 GB Internet Paketine ayda sadece 29 TL'ye abone olan herkese Avea Jet Mobil Modem HEDİYE! 

 

Sunduğu avantajlı tarifelerin yanı sıra geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştıran Avea, 3G'nin yıldönümüne özel kaçırılmayacak bir Jet Mobil Modem kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında, Avea Jet Mobil Modem'e sahip olmak isteyen Avealılar, 29 Temmuz ? 30 Eylül 2010 tarihleri arasında sadece 12 aylık abonelik avantajı ile 1 GB Internet Paketi'ne ayda 29 TL yerine sadece 19 TL sabit fiyata, 4 GB Internet Paketi'ne ise ayda 39 TL yerine sadece 29 TL sabit fiyata abone oldukları takdirde ücretsiz Jet Mobil Modem kazanıyor.

Kampanyada ayrıca, 3G destekli Jet Mobil Modem'in yanında, 12 ay boyunca ücretsiz TTNET WiFi ve 6 ay boyunca ücretsiz Eset Smart Security Bilgisayar Güvenlik Çözümü hediye ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim