Anlık Bildirim

5.000 Euro ödüllü sanal oyun WOW Cap İstanbul'da yarışmaya var mısınız?


19 Eylül günü 27 usta denizci 1590 millik büyük mücadele için Fransa'nın Toulon kentinden yola çıkacak. Ancak yelken tutkunları bu muhteşem serüveni bilgisayar başında da "gerçek biryarış ortamında " yaşayarak yarışa katılabilecek. bu sanal mücadelenin toplam para ödülü ise tam 5.000 Euro.
Akdeniz'in zorlu sularında 5 etap halinde gerçekleşecek 1.590 deniz mili mesafeli WOW Cap İstanbul'un startı 19 Eyül'de Fransa'nın Toulon kentinden verilecek. Bu heyecan şimdiden gerek ekipleri, gerek Toulon ve Hyeres halkını sarmış durumda.
Ancak startı sadece bu 27 skipper beklemiyor. En az onlar kadar heyecanlı pek çok yelken tutkunu da gerçek yarışla eş zamanlı başlayacak sanal WOW Cap İstanbul için ekranları başında hazır bekliyor.
Şu ana kadar 9.000'e yakın kişi yarış için kaydını yaptı. Zira bu mücadelede heyecan kadar ortaya konan para ödülünü kazanma isteği de var. Toplam 5.000 Euro'luk ödül Genel Klasman birincisi, ikincisi ve üçüncüsü ile her etabın ilk üç derecesine girenler arasında paylaştırılacak.
HER ŞEY "GERÇEK” GİBİ
Sanal ortamdaki WOW Cap İstanbul'da belki rüzgar yüzünüze çarpmayacak, dalgalar ıslatmayacak, gecenin ayazında üşümeyecek, güneşin sıcağında yanmayacaksınız ama bunun dışındaki tüm ayrıntılar oyuncuları "gerçek bir yarış ortamı”nda yaşatacak.
Bir ay boyunca devam edecek sanal yarış tekne seçimi ile başlayacak. Dileyen yarışacağı tekneyi zevkine göre renklendirecek ve bir isim verecek. Meteorolojik verilere göre rotasını belirleyecek ve Akdeniz'deki mücadele başlayacak. Yarışta olduğu gibi saat başı sıralama bilgisi alınacak. Oyun sırasında yarışmacıların aralarında haberleşmesi de mümkün olacak.
Daha fazla bilgi ve oyuna katılmak için
www.virtualregatta.com adresini ziyaret edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim