Anlık Bildirim

ASTRO File Manager tabletler için optimize edildi


Android işletim sisteminin en popüler dosya yöneticilerinden olan ASTRO File Manager hem standart kullanıcılar için hem de geliştiriciler için gelişmiş fonksiyonlar sunuyor. Uzun süredir akıllı telefon modelleri ile uyumlu olan ASTRO File Manager artık tabletler için de elden geçirildi.

ASTRO_3.0-203-std model numarasıyla Android Market üzerinde yerini alan uygulama çözünürlük uyumluluğu ve bölünmüş ekran özelliği getiriyor. Dosyaların ve fotoğrafların önizlemeleri, dosya türleri bilgisi ve pop-up olarak ekrana gelen ayarlar menüsü yeni sürümde yerini aldı. 

Dosyaları klasörler arasında kopyala yapıştır yapmak yerine sürükle bırak yöntemiyle aktarım yapmak daha kolay oluyor. Uygulama bir de Gelişmiş Ayarlar menüsüne sahip oldu. Bölünmüş ekranın sol tarafında menüler ve cihaz bilgileri yer alırken sağ tarafında önizlemeler bulunuyor.

Uygulamalar için bir bilgi ekranı da yöneticiye eklendi. Bu sistemin kendi görev yöneticisinin yerine de kullanılabiliyor. Uygulama bilgisine tıklandığında durdurabileceğiniz bir seçenek de sunuluyor. 

Yöneticinin estetik görünümü ise yeniden elden geçirildi. Uygulama an itibariyle indirilebilir durumda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim