Anlık Bildirim

Apple 32GB’lık iPhone 6 modelini satışa sunuyor

Teknoloji devi Apple, kendisinden beklemediğimiz bir hamle yaptı ve iki yıllık iPhone 6 serisine 32GB kapasite ekledi. Sürpriz hamlenin detayları haberimizde.

Genelde Apple, biraz daha düşük fiyatlı iPhone modeli piyasaya sürmek istediğinde ya iPhone SE tarzı bir model geliştiriyor veya bir önceki nesli 100$ indirimle satıyordu. İlk kez iki nesil önceki bir modelin yeniden piyasaya çıktığını görüyoruz.

Özel versiyon

Asya pazarında ortaya çıkan altın renkli iPhone 6 modeli 32GB depolama kapasitesi ile dikkat çekiyor. Normalde iPhone 6 serisinde 16GB, 64GB ve 128GB seçenekleri satışa sunulmuştu. 32GB kapasite yer almıyordu. Bu bakımdan yeni bir model diyebiliriz. 

32GB kapasiteli iPhone modeli geçen aydan bu yana Çin’de satışta. Gelecek hafta da Tayvan’da satışa sunulacak. Özel versiyon olduğu belirtilen modelin Apple mağazalarında satışı yok. Sadece operatör üzerinden tarifeli olarak satılıyor. Cihaza 30 aylık taahhütle ve 45$ ödeme ile sahip olunabiliyor. Yani cihaz ve tarife toplamda 1200$’a mal oluyor.

Modelin başka hangi operatörlerde satışa çıkacağı bilinmiyor zira Apple tarafından yapılmış resmi bir açıklama da olmadı. iPhone 6 modeli ABD’de 300$-400$ civarında bir fiyat etiketine sahip. Ülkemizde de 2000TL civarında satılıyor. Bu bakımdan özel versiyon ne kadar ilgi görecek merak konusu. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13744 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, iphone 6 32gb ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim