Anlık Bildirim

Apple TVOS 12 yayınlanma tarihi açıklandı

Apple TV ve Apple TV 4K için tvOS 12 yayınlanma tarihini açıkladı. Güncelleme ile birlikte Dolby Atmos desteğine kavuşuyor. tvOS 12 ile gelecek özellikler ve yayınlanma tarihi haberimizde.
Apple bugün düzenlenen etkinlikle birlikte cihazlarının ne zaman güncelleme alacağını açıkladı. Etkinlik sonunda Tim Cook yaptığı açıklama ile birlikte Apple TV için bir sonraki sürüm olan TVOS 12 sürümünü ve yeni özellikleri duyurdu. TVOS 12 Dolby Atmos desteği, yeni 4K içerikler ile dikkat çekiyor.

TVOS 12 ile gelen yenilikler

tvOS 12 ile birlikte Apple TV ve Apple TV 4K için Dolby Atmos ses desteği eklendi. Bu sayede filmleri ve videoları seyrederken sinema seviyesinde ses deneyimi elde edeceksiniz. Tim Cook yakın zamanda  iTunes’ta yer alan 4K HDR film ve dizilerin bazılarının Dolby Atmos ses kalitesine kavuşacağını söyledi.
tvOS 12 ile birlikte Apple kullanıcılarını tekrar tekrar parola girme derdinden kurtarmış. Apple TV’de artık parolalar otomatik olarak doldurulabilecek. Havadan çekilmiş ekran koruyucu görüntüleriyle hoş bir deneyim sunan Apple TV, yeni güncelleme ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonu Ulusal Laboratuvarı ve Uzayda Bilimin Gelişmesi Merkezi (CASS) tarafından kaydedilmiş görüntüleri de burada gösterecek. 4K HDR kalitesinde uzay ve dünya görüntüleri Apple TV aktif değilken odanızda sergilenecek. Ayrıca artık Apple TV cihazınızı üçüncü parti kumandalarla da kontrol edebileceksiniz.
tvOS 12 17 Eylül tarihinde kullanıcılar için indirilmeye sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim