Anlık Bildirim

Araç Kredisi Seçeneklerini İyi Değerlendirin!

Araç sahibi olmak için mutlaka belirli bir birikiminizin olması gerekmiyor. Taşıt kredisi kullanarak da araç satın alabilir ve hayal ettiğiniz otomobili kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Ancak kre
Araç sahibi olmak için mutlaka belirli bir birikiminizin olması gerekmiyor. Taşıt kredisi kullanarak da araç satın alabilir ve hayal ettiğiniz otomobili kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Ancak kredi kullanmadan önce çok iyi bir araştırma yapmanız gerektiğini unutmayın. Karşınıza çok sayıda farklı seçenek çıkacağı için kendi bütçenize en uygun olan seçeneği bulmanız ve değerlendirmeniz gerekiyor.
Elbette çeşitli taşıt kredisi kullanmanızı sağlayacak çok sayıda kuruluş var. Faiz oranları birbirinden farklı ve sundukları kredi ürünleri de genel hatları ile benzerlik gösterse de aslında detaylara baktığınızda pek çok fark görüyorsunuz. Bir kredi ürünü sizin gelir durumunuza uygunken bir diğeri uygun olmayabilir. Örneğin sezonluk gelire sahip olanlar her ay düzenli ödeme yapılan bir kredi ürününü tercih etmek istemeyebilir.
Peki, bu durumda kredi seçeneklerini nasıl değerlendirmek gerekiyor? Öncelikle size geniş seçenek yelpazesi sunan bir kuruluşu tercih etmenizi öneririz. Sadece tek bir araç kredisi ürünü olan kuruluşlar yerine daha fazla sayıda seçenek sunan kuruluşlar daha akılcı bir tercih olur.  Örneğin TEB Cetelem'deki taşıt kredisi  seçenekleri çok fazla! Kredi ürünlerini incelediğinizde her bütçeye uygun bir seçenek olduğunu fark edebiliyorsunuz.
Örneğin esnek ödemeli kredi, geri ödeme planını tamamen kendi bütçenize göre belirlemenizi sağlıyor. Özellikle geliri çeşitli mevsimlere göre farklılık gösterenler için bu kredi ürününün harika bir seçenek olduğunu belirtelim. Çünkü gelir durumunuza göre geri ödemelerinizi de kendiniz belirleyebiliyorsunuz.
Eğer bazı aylarda kazancınız artıyorsa ara ödemeli kredi ürününü tercih edebilirsiniz. Bu kredi ürünü dilediğiniz zaman eşit taksit tutarlarına ilave olarak ödeme yapmanıza olanak tanıyor. Haliyle kredinin geri ödemesi daha kısa sürede tamamlanmış oluyor. TEB Cetelem farklı taşıt kredisi seçenekleri sunarak araç satın almak isteyenlere bütçesini zorlamadan taşıt kredisi kullanma imkanı sunuyor.  TEB Cetelem  internet sitesine tıklayarak kredi ürünleri inceleyebilirsiniz. Bu sayede sizin gelir durumunuza en uygun olanı kolaylıkla tespit etmiş olacaksınız. Ayrıca site üzerinden taşıt kredisi için  online başvuru  da yapabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim