Anlık Bildirim

Archos G9 tabletler ICS güncellemesi almaya başlıyor


HTC ve Samsung'un ardından bu hafta Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesine başlayan diğer bir firma da Archos oldu. 

Archos dün yaptığı resmi duyuruda G9 serisine ait 80 ve 101 adlı tablet modellerini ICS sürümüne güncellemeye başladığını açıkladı. Firma tabletlerin lansmanında zaten ICS sürümü için söz vermişti. Global olarak başlayan güncellemeyi alacak kullanıcıların tablet modellerinde sağ alt bildirim kısmında bir A harfi beliriyor. Ardından kablosuz olarak güncelleme kuruluyor.

G9 modellerine Android 4.0.3 sürümünü kuracak olan güncelleme daha hızlı internette gezinme, çoklu görevler, zengin bildirim menüsü, kişiselleştirilebilir ev ekranı, ölçeklenebilir widget'lar ve gelişmiş sosyal medya entegrasyonu gibi avantajlar getiriyor.

Archos da bazı yenilikleri bu güncellemeye ekledi. Pek çok video kodeği için 1080p desteği, DLNA uyumluluğu, optimize edilmiş dosya yöneticisi, Ethernet USB adaptör desteği, diğer Android cihazlardan tableti kontrol edebilme imkanı veren Archos uzaktan kumanda uygulaması ve sürükle-bırak özelliği bunlardan bazıları.

1GHz hızında çalışan çift çekirdekli OMAP 4 işlemcisi ile gelen modellerden 101, 10.1 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlükte ekran sunarken, 80 ise 8 inçlik 1024 x 768 piksel çözünürlükte ekran sunuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3303 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim