Anlık Bildirim

Artes, 7.5mm kalınlığa sahip Tiny adlı tabletini satışa sundu


Artes, 7.5mm kalınlığa sahip Tiny adlı tabletini satışa sundu Tam Boyutta Gör

Mobil dünyada incelik yarışının genelde üst seviye cihazlarda yaşandığına şahit olmaktayız. Ancak uygun fiyatlı mobil cihazlar da artık üst seviye rakiplerine kafa tutacak özelliklere sahip olmaya başlıyor.

Uzun süredir ülkemizde tablet modellerini gördüğümüz Artes, 7.5mm kalınlığa sahip Tiny adlı tablet modelini satışa sunduğunu duyurdu.

Artes Tiny, iddialı inceliğine rağmen güncel bir donanım sunmayı başarıyor. Modelin 7.85 inçlik IPS ekranında 1024x768 piksel çözünürlük yer alırken, gücünü Allwinner'ın Cortex-A7 tabanlı 4 çekirdekli A31 işlemcisinden alıyor. Sistem belleği ise 1GB.

Artes 8 çekirdekli PowerVR SGX544MP grafik birimine yer vererek oyunlarda en iyi tecrübenin yaşanmasını sağlamak istemiş. 16GB depolama kapasitesi ise microSD kartlarla artırılabiliyor. Arka tarafta 5MP, ön tarafta da VGA kameraya sahip olan Artes Tiny, 4000mAh batarya ile tatmin edici kullanım süreleri sunuyor.

Bluetooth, WiFi ile kablosuz microUSB ve microHDMI ile kablolu bağlantı seçenekleri tamamlanıyor. Android 4.1 işletim sistemine sahip olan modelin Android 4.2'ye güncelleneceği de belirtilirken, kılıf ve kulaklık hediyesi ile birlikte 449TL satış fiyatına sahip. 
 
Artes, 7.5mm kalınlığa sahip Tiny adlı tabletini satışa sundu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1001 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim