Anlık Bildirim

Barnes & Noble, Nook HD+ tabletini duyurdu


Basılı kitap ve e-kitap perakendeciliği alanında Amazon'un ardından ikinci sırada bulunan Barnes & Noble, e-okuyucu ve tablet alanında da Amazon ile sıkı bir rekabet içerisinde. Geçen yıl Kindle Fire'a rakip olarak çıkardığı Nook Tablet sonrasında, bu kez Kindle Fire HD modeline rakip olacak Nook HD+ modelini resmi olarak tanıttı.

Aynı Amazon gibi 9 inçlik ekrana sahip bu model üst seviye donanım sunarken, bir alt modeli de orta seviye bir donanım ile geliyor.

Nook HD+ modelinin 9 inçlik ekranında 1920 x 1280 piksel çözünürlük bulunuyor ve piksel yoğunluğu 256ppi. 1.5GHz saat hızında çalışan TI OMAP 4470 işlemcisi modele güç verirken, 6000mAh batarya da 10 saate kadar okuma, 9 saate kadar video izleme imkanı sunuyor. Ağırlık ise 515gr.

Model Android 4.0 işletim sistemi üzerinde Paper adını verdiği farklı bir arayüz kullanıyor. HDMI ve microSD desteği sunulurken, şarj için farklı bir konnektör girişi mevcut. Ürün Nook cihazlarının estetik tasarımını devam ettiriyor.

Modelin 16GB versiyonu 269$ iken, 32GB versiyonu 299$ seviyesinde. Ön siparişlere başlayan Nook HD+, Ekim ayında satışa sunulacakken, Kasım ayında B&N mağazalarından temin edilebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim