Anlık Bildirim

Bilgisayardan İnternete Bağlanmanın Ekonomik yolu…

Bilgisayardan İnternete Bağlanmanın Ekonomik yolu?

TTNETADSL Abonelerine, 500MB

Akıllı 3G Paketi 6 Ay Bedava*

TTNET, bireysel müşterileri için hayata geçirdiği Akıllı 3G Paketlerinin kapsamını genişleterek, bilgisayardan internete bağlanmayı ekonomik bir şekilde sunuyor. TTNET ADSL paketlerine 24 ay taahhütle abone olan bireysel müşteriler, Akıllı 3G Paketleri ile ilk 6 ay bedava, sonraki 18 ay ise 9,99 TL'den diledikleri yerden bilgisayarlarıyla internete bağlanmanın keyfini sürecek

TTNET, esnek kota modeli ve kota aşımlarında belirlenmiş düşük sabit ücret ile Türkiye'de bir ilke imza atan 500MB Akıllı 3G Paketi için hazırladığı yeni kampanyayla 3G internet deneyimini avantajlı fiyatlarla bir araya getiriyor. ADSL aboneliğinin yanı sıra internet keyfini ev ve ofis dışında da yaşamak isteyen TTNET aboneleri, 31 Aralık'a kadar sürecek bu avantajlı kampanya ile sahip oldukları notebook ve netbook gibi cihazlarla internete diledikleri yerden özgürce bağlanabilecek.

Bireysel Tüketiciler için Benzersiz Avantajlar!

TTNET, yeni kampanyası ile sevdikleriyle her zaman iletişimde kalmak isteyen bireysel tüketicilere en uygun iletişim çözümlerini sunuyor.

24 ay taahhütle TTNET ADSL abonesi olan veya mevcut aboneliğini devam ettiren bireysel tüketiciler, Akıllı 3G Paketleri'ne ilk 6 ay boyunca ücretsiz sahip oluyor. Kampanya kapsamında; sonraki 18 ay aylık 9.99TL'ye sunulan Akıllı 3G Paketleri'nde 31.78 TL'lik hat açılış Özel İletişim Vergisi de TTNET tarafından karşılanıyor.

İçinde 3G Mobil Modemin de sunulduğu kampanya ile 500MB kotalı Akıllı 3G Paketleri'ne sahip olan TTNET müşterileri, esnek kota uygulaması ile 2GB'a kadar her ek 500MB'a sadece 9TL ödüyor. Üstelik aboneler, tüm Türkiye'de 8.000'den fazla noktada faaliyet gösteren TTNET WiFi'dan, yıl sonuna kadar sınırsız WiFi dakikasına sahip oluyor.

·          6 ay Bedava Akıllı 3G Paketi Türk Telekom Bayilerinde ve Türk Telekom Ofislerinde satışa çıkmıştır. Kampanya 6 Ağustos  2010-31 Aralık 2010 tarihleri arasında geçerlidir,

·          *24 aylık taahhütlü paketin ilk 500MB'lık kullanım bedeli ilk 6 ay BEDAVA olup sonraki 18 ay 9.99TL/ay'dır . 500MB'ı geçen ek kullanım aralıklarında (1GB, 1.5GB ve 2GB için  ) ilk 6 ay sırası ile 9TL, 18TL ve 27TL ücret uygulanır, sonraki 18 ay sırası ile 18.99TL, 27.99TL ve 36.99TL'dir .Her ek 500MB'lık kullanım 9TL'dir. **Esnek kademeli kotalar 2GB'a kadar geçerlidir. Aylık 2GB'ı aşan mobil internet kullanımları için kota alım bedeli 0,05TL/MB'dır.Tüm fiyatlara % 18 KDV ve % 5 ÖİV dâhildir. 31.78TL değerindeki hat açılış özel iletişim vergisi TTNET tarafından karşılanacaktır, geriye kalan 12.26TL'lik telsiz ruhsatname ücreti ve aylık telsiz kullanım bedeli 1.02TL abone tarafından karşılanacaktır. Yıl sonuna kadar ?sınırsız WiFi dakikası? hediye olup, 2011'de hediye WiFi ayda 600dk ile sınırlandırılacaktır.

·          Kampanyadan yararlanmak için TTNET ADSL taahhüdü vermeniz ve Avea 3G  aboneliği başlatmanız yeterlidir. ADSL aboneliğinde bir üst pakete taahhütlü geçiş uygundur, ancak bir alt pakete geçerek taahhüt verildiğinde kampanya geçerli olmayacaktır. TTNET ADSL paketlerine ve Avea aboneliklerinin 24 ay boyunca taahhüt verilmesi zorunludur. Mevcut taahhütlü TTNET ADSL aboneleri bu kampanyadan yararlanamaz. Taahhütnamenin iptal edilmesi halinde ceza bedeli uygulanır, modemin cari bedeli olan KDV dahil 75TL ve iptal anına kadar verilmiş olan tüm indirimler aboneden geri alınır. Kampanya TTNET ve Avea işbirliği ile gerçekleştirilmiş olup, mobil iletişim Avea tarafından sağlanmaktadır. 3

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim