Anlık Bildirim

24x CD-RW'lar Testleri, Asus, Lite-On, Plextor

4 Dakikada 650 Mb veri depolama teknolojisini sunan CD yazıcıların testleri. Asus özellikle yeni sayılabileceği bu hızda rakiplerine karşı nası performans gösteriyor.

Çoğu bu hızdaki CD-RW zaten yüksek seviye ürünleri olduğundan Burn-Proof teknolojisi ve yazma hızını ayarlayan teknolojilere sahipler onun için bu CD-RW'ları aldığınızda ilginç bir olayla karşılaşabilirsiniz. Bu yazma hızını CD-R'nin kalitesine göre ayarlayan teknolojiyi tanıyan ve kullanan programları kullanırken bazen 16X'e saplanıp kalabilirsiniz. İşin ilginç tarafı ise 24x sertifikalı bir CD-R medyasıda bulmak imkansız öyleki 24X CD-RW sürücülerle gelen medyalar bile 16x. Aşağıda toplam iki test link'i olmak üzere 24x Asus'u aynı hızdaki Plextor'a karşı kapıştıran bir test ve 24x Lite-On'u yine Plextor'a karşı kapışıtıran test var.

Yine ilginç bir nokta yüksek dönüş hızı ile çıkardıkları sesler çok yüksek olabiliyor içerlerinde fan bile barındıran CD-RW'ların seçiminde artık güçlü bir kriterde ürettikleri ses miktarı. Fiyat sıralaması ise en Pahalı Plextor(200$) arada tahmini Asus (?) ve en ucuz olarakta Lite-On (140$) gibi gözüküyor. Not olarak diğer hız standartları Tekrar Yazma 10x ve Okuma 40x olarak hepsinde standart durumda. 24x/10x/40x'de genel isimlendirme standartı.

Lite-On ve Plextor testi

Asus ve Plextor testi Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim