Anlık Bildirim

Computex 2015 : Deepcool'dan grafik kartı dışarıda kasa tasarımı

Computex 2015 fuarında dönüşebilen kasalardan yıldız şeklindeki kasalara kadar pek çok ilginç tasarım karşımıza çıktı. Ancak bunların genelde donanımlar iç kısımda duruyordu. Deepcool ise grafik kartını dışarı alarak daha farklı bir tasarım ortaya koymuş.

GPU Outside olarak adlandırılan yeni konseptte mini-ITX bir kasa bulunuyor. Grafik kartı ise kasanın açıklık bırakılan bir kısmında yer alıyor. Böylece grafik kartı soğutma konusunda biraz daha avantajlı oluyor. Ayrıca iç kısımda da biraz daha yer açılmış oluyor. 

Konseptin dikey yapıda olan versiyonu GamerStorm Nephrite ITX adını taşıyor. Karbon fiber malzemeden panellere sahip kasada çelik bir yapı kullanılmış. İki bölümlü kasada 500 Wattlık SFX güç kaynağı yer alıyor. Kasaya 300mm'ye kadar ekran kartı, 120mm uzunluğuna kadar işlemci soğutucusu, 1 adet 3.5 inçlik ve 2 adet 2.5 inçlik sürücü, 120mm'ye kadar fan veya radyatör sığdırılabiliyor. 

İkinci versiyon ise küp şeklinde. Önceki versiyon gibi genişlemelere sahip olan kasada 1 adet daha fazla 3.5 inçlik sürücü ve fan veya sıvı soğutma için yer ayrılmış. Her iki kasanın ilerleyen aylarda gerçek hayata geçmesi bekleniyor. 
Computex 2015 : Deepcool'dan grafik kartı dışarıda kasa tasarımı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3590 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim