Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Cydia Impactor ile Fabrika Ayarlarına Dönüş Yapın

Herkese merhabalar ben Berkan Sezer. Bugünkü videomuzda sizlere Jailbreak yapılmış telefonunuzu, bir üst sürüme yükseltmeden nasıl fabrika ayarlarına döndürebileceğinizi gösterecem. Bu yöntem Jailbreak yapıp beğenmeyerek tekrardan orijinal fabrika ayarlarına dönmek ama bir üst sürümede güncelleme yapmak istemeyenler için oldukça faydalı olacaktır.  
Cydia Impactor ile Fabrika Ayarlarına Dönüş Yapın
  
İlk olarak mutlaka iTunes üzerinden cihazımızın yedeğini alalım.  Yedekleme işlemi tamamlandıktan sonra Cydia üzerinden Cydia impactor'ı kuralım.
 
Cydia Impactor ile Fabrika Ayarlarına Dönüş Yapın
Bu uygulama Cydia'nın yaratıcısı Saurik yani Jay Freeman tarafından yazılmış ücretsiz bir programdır. Uygulamayı çalıştırmadan önce programın bazı Apple dosyalarını indirmeye ihtiyacı olduğu için mutlaka internet bağlantısı olduğundan emin olun.
Cydia Impactor ile Fabrika Ayarlarına Dönüş Yapın
 
Ayrıca şarjınızın en azından yarıdan fazla dolu olması gerekli. Son olarak uygulama çalışırken telefon üzerinde başka herhangi bir işlem yapmayın. 
İşleme başlayabilmek için delete all data and unjailbreak device seçeneğine basalım. Çıkan onaylama ekranından deleteall'u seçtiğiniz andan itibaren cihazınız sıfırlanarak Jailbreak işlemi kaldırılacak ve cihaz orijinal fabrika ayarlarına bulunduğunuz sürüm üzerinden dönüş yapacaktır. Cydia impactor şu an için iOS 8.3 ve 8.4 için destek vermekte.  İşlem cihazınızda yüklü olan içeriğin yoğunluğuna göre bir kaç dakika sürebilir. Her şey bittikten sonra tekrardan başlangıç ayarları açılacak ve
devam ederek ana ekrana gelebileceksiniz.

Cydia Impactor ile Fabrika Ayarlarına Dönüş Yapın
 
Bundan sonra iTunes üzerinden yedeklemenizi geri yüklerseniz telefonunuz en son haline tüm datalarıyla beraber geri dönecektir.  
Evet bu harika uygulama ile beraber artık bulunduğunuz sürümü değiştirmeden fabrika ayarlarına kolay bir şekilde dönebilirsiniz. Bundan sonra arzu ederseniz tekrardan Jailbreak işlemini de yapmanız mümkün. Ben Berkan Sezer bir sonraki videomuzda tekrardan görüşmek üzere. 
 

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim