Anlık Bildirim

Dell’den dünyanın en güvenilir melez Latitude dizüstü modelleri

Dell’in CES 2018 tüketici elektroniği fuarında sahneye çıkardığı Dell Latitude 5290 ve Dell Latitude 7390 dizüstü modelleri sınıflarında en iyi güvenlik çözümlerini sunuyor.

Son dönemde kişisel verilerin güvenliği konusu oldukça öne çıkmış durumda ve üreticiler güvenlik odaklı ürünler sunmaya devam ediyor. CES 2018 fuarında Dell dünyanın en güvenli Latitude modellerini duyurdu.

Güvenlik ön planda

Yeni Latitude serisinde klavyesi ayrılabilir ve ekranı 360 derece döndürülebilir iki model var. Dell her iki modelin de sınıfında dünyanın en güvenilir cihazları olduğunu belirtiyor.

Dell Latitude 5290 klavyesi ayrılabilen bir model. Sadece 900 gram ağırlığında olan model 12.3 inçlik 1920x1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik bir ekran barındırıyor. Ekran Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Arka kısımda yer alan entegre stand tableti yere koyduğunuzda otomatik olarak açılıyor. Klavye ise manyetik uçlarla hemen alt kısma tutturuluyor.

Coffee Lake tabanlı Intel Core i5 veya i7 işlemci seçenekleri barındıran model, 16GB’a kadar RAM ve 1TB’a kadar SSD seçenekleri sunuyor. Batarya ise 12 saate kadar tek şarj ile gidebiliyor.

Güvenlik tarafında kızıl ötesi kamera ile yüz tarama yapılabilirken Control Vault 2 ve FIPS 140-3 Level 3 sertifikasına sahip biyometrik kart okuyucu ile güvenlik seviyesi arttırılıyor. LTE modem seçeneği de olan model 899$ başlangıç fiyatına sahip.

Dell Latitude 7390 ise 13.3 inçlik ekranında 1920x1080 piksel çözünürlük sunuyor. Ekran 360 derece dönerek bir tablet halini alabiliyor. 17 saate kadar batarya ömrü yanında aktif stylus kalem desteği de mevcut. Güvenlik ve donanım seçenekleri 5290 ile aynı ve başlangıç fiyatı 1149$ olarak belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim