Anlık Bildirim

Dünyanın en büyük e-spor arenası İstanbul’da açılıyor!

Ülkemizin önde gelen e-spor kuruluşlarından Riot Games Türkiye, 2019 yılında Türkiye'nin ilk, dünyanın ise en büyük e-spor arenasının açılışını yapacak. Detaylar haberimizde.
Ülkemizdeki e-spor sektörünün önde gelen isimlerinden Riot Games Türkiye, ülkemizde e-sporun daha büyük kitlelere hitap edebilmesi ve daha uzun yollar kat edebilmesi için gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Tüm e-spor tutkunlarının merakla beklediği ülkemizin ilk, dünyanın en büyük e-spor arenası 2019 yılında faaliyete geçecek.
 
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi takımları, lig maçları ve daha pek çok etkinlik artık her hafta sonu canlı olarak izleyici karşısında yapılacak. Takımını desteklemek ve lig atmosferinin bir parçası olmak isteyen tüm oyun severler gelip zamanını E-spor Arena’da geçirebilecek. Ayrıca oyun severler,takipçisi oldukları e-spor takımlarının resmi hayran ürünlerini satın alabilecek pek çok alana sahip olacaklar. Arenanın yerleşkesi Ataşehir Watergarden’da olacak.
Lolesports.com’da konuyla ilgili yer alan bilgiler şu şekilde, “Tam anlamıyla profesyonel bir e-spor oyuncusunun League of Legends’ı ya da herhangi bir oyunu Türkiye’nin köklü spor kulüplerinin adı altında oynamasının hayal olduğu günlerden buraya gelmek hepimiz için büyük bir maceraydı. Bu maceranın en yeni başlığını yine birlikte atalım: Türkiye’nin ilk e-spor arenasını, Riot Games olarak 2019 sezonunda açıyoruz!”
Konuyla ilgili ayrıca açıklama yapan Riot Games Türkiye Müdürü Bora Koçyiğit, “Ülkemizde e-sporun gelişimi için yatırımlarımıza 6 yıldır aralıksız devam ediyoruz. Türkiye’de ilk defa profesyonel bir e-spor liginin fitilini ateşleyerek başladığımız bu yolculukta, bugün dünyanın en büyük e-spor arenasını açma noktasına gelmenin heyecanı içerisindeyiz. Gelecek sezonda kapılarını tüm oyun severlere açmayı planladığımız arena, ülkemizde e-sporun gelişimi için çok önemsediğimiz bir yatırım. Riot Games Türkiye olarak en büyük hedefimiz, yeni sezona, yeni heyecanlar ve yeni arenamızla girmek.” ifadelerini kullandı.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5806 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
e-spor, riot games türkiye ve
2 etiket daha e-spor arena Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim