Anlık Bildirim

Dünyanın ilk dahili projektöre sahip tablet bilgisayarı, "LumiTab"



Apple'ın iPad modelleri ile büyük bir popülerlik kazanan ve daha sonra piyasaya çıkan sayısız Android işletim sistemine sahip model ile çok büyük bir pazar haline tablet bilgisayarlar, farklı özellikler kazanarak gelişmeye devam ediyor. Bu doğrultuda geliştirilen "LumiTab", dünyanın ilk dahili projektöre sahip tablet bilgisayarı olma özelliğini taşıyor.
Promate firması tarafından hazırlanan model, üzerinde yer alan 20,000 saat ömre sahip LED 35 lümen ampul ile 854x480 piksel çözünürlüğünde 100-inç görüntüyü istenilen yüzeylere aktararak, kişilerin çok daha büyük bir yansıtma üzerinde sunum yapmalarına, film izlemelerine ya da oyun oynamalarına imkan sağlıyor. Teknik olarak içerisinde Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi, Texas Instruments 1.5GHz çift çekirdekli Cortex A9 işlemci, 1GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı yer alıyor. LumiTab, 200x115x15mm boyutlara ve 370 gram ağırlığa sahip.
Ayrıca üzerinde Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi kablosuz bağlantı teknolojilerinin de yer aldığı LumiTab, miniHDMI, microUSB ve kulaklık/mikrofon giriş/çıkış portlarına, ön/arka kameraya, kendisi 7-inç 1024x600 piksel IPS çoklu dokunmatik kapasitif ekrana ve 4800mAh dahili lityum-iyon bataryaya sahip.
Promate tarafından çıkış tarihi ya da fiyatı açıklanmayan LumiTab tablet bilgisayarın, kullanıcılar karşısına alınmayacak kadar yüksek bir fiyat ile çıkmayacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim