Raporda belirtilene göre Maris’in yeni şirketi yalnızca 100 milyon dolarlık yatırım bütçesine sahip olacak. Bu bütçeyle çoğunlukla yeni kurulan şirketlere yatırım yapılması planlanıyor.
Raporda dikkat çeken bir diğer nokta da bütçenin en az yüzde 50’sinin, yani 50 milyon doların yaşam bilimleri şirketleri için ayrılmış olması. Maris’in neden yaşam bilimleri şirketlerine ayrıcalık tanıdığı bilinmiyor ancak yatırımcının, bütçenin en az yarısına sahip olacak bu şirketlerde bir şeyler gördüğü kesin.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


100 yıl sonra yıldızlararası boşluğa bir uzaygemisi ile belki insanları belki de yapay zekaya sahip robotları göndeririz.
biz de taharet nasıl alınır onu konuşuyoruz
yeşil perde olmasın. boston dynamics gibi kandırmasınlar milleti.