Anlık Bildirim

Galaxy S II ve Galaxy Tab 10.1 ile Samsung, En İyi Android Deneyimini Sunuyor

Mobil teknolojinin nabzını tutan Dünya Mobil Kongresi’nin ilk gününde, Samsung yeni gözdesi çift çekirdek işlemcili Galaxy S II ve Samsung’un ilk Honeycomb temelli akıllı medya cihazı 10.1 inç Galaxy Tab’iyle dikkatleri üzerine çekiyor

 

Dünyanın lider mobil teknoloji devlerinden Samsung Electronics, 14-17 Şubat 2011 tarihlerinde Barselona’da düzenlenmekte olan Dünya Mobil Kongresi’nde; merakla beklenen Galaxy S II ve 10.1 inç Galaxy Tab’i tanıtarak, 2011 yılında da Android’in öncüsü olacağının sinyallerini verdi.

Android 2.3 Gingerbread’li Galaxy S II

Hızla yayılarak dünyanın en önde gelen mobil işletim sistemlerinden biri olan Android 2.3 Gingerbread’le çalışan Galaxy S II, Samsung’un yeni içeriklerine erişim olanağı sunuyor. 8.49 mm inceliği ile çok zarif bir tasarım sunan Galaxy S II, kusursuz bir görüntü deneyimi ve çok güçlü bir performans vaat ediyor.

Zenginleştirilmiş donanım özellikleriyle cep telefonu kullanıcılarının, kişisel mobil deneyimlerini tasarlamalarını sağlayan Galaxy S II, güçlü donanımı, yüksek kalite görüntü deneyimini ve ince ve modern tasarımı bir araya getirerek, akıllı telefon deneyiminde yeni bir standard belirliyor. Gelişmiş kablosuz internet erişimi, Bluetooth 3.0 + HS desteği ve çift çekirdek uygulama işlemcisiyle Galaxy S II, geniş ekranda web tarayıcısını en hızlı şekilde kullanabilme, 3D arayüzü anında uyum sağlama gibi özellikleri beraberinde getiriyor. 3D donanım performansı ile çok hızlı ve kusursuz bir oyun ve video deneyimi sunan Galaxy S II, aynı zamanda uygulamalar arasında hızlıca geçiş yapma olanağı tanıyarak çokgörevli yönünü pekiştiriyor. Galaxy S II, gelişmiş 8 megapiksel kamerası ve 1080p full HD özelliğiyle video kaydı ve oynatma olanağı sunuyor.

Samsung’un yeni kristal berraklığındaki Super AMOLED Plus ekranı, var olan mobil cihaz ekranları arasında, daha önce görülmemiş bir görüntü deneyimi sunuyor. Renk seçenekleri arasında en iyi kaliteyi sunan ve kontrast oranı gibi zenginleştirilmiş özelliklerle desteklenen Galaxy S II, alışık olunandan çok daha detaylı ve net görselliğiyle, insan gözünün mekanik özelliklerini yakalıyor. Daha geniş görüş açısı ve arttırılmış dış mekân görünürlüğü ile Samsung Galaxy S II, daha önce var olan mobil cihazlarda görülmemiş canlılıkta bir görüntü deneyimi yaşatıyor. Super AMOLED Plus ekran aynı zamanda, enerji tasarrufu da sağlıyor.  

Samsung’un geliştirilmiş mobil çözümlerinden yola çıkılarak Android Gingerbread platformuna sahip Galaxy S II aynı zamanda, data güvenliği ve sosyal ağ konusuna özellikle odaklanıyor.

Samsung Galaxy S II, hayatınızın her öğesini bir araya getirerek, temponuza anında uyum sağlamak üzere geliştirilen Samsung Hubs’ı içeren ilk cihaz olma özelliği taşıyor. Samsung Hubs sayesinde Galaxy S II, zengin kitap ve dergi kataloğu, müzik, geliştirilmiş mobil oyunlar ve sosyal hesaplarınıza tek bir platform üzerinden erişmenizi sağlıyor. Samsung Hubs’ın içeriğinde; istediğiniz yer ve zamanda, sosyal medya hesapları, rehber bilgileri, e-postalarınız ve mesajlarınızı tek bir platformda kontrol etme olanağı tanıyan Social Hub Premium, 2.2 milyonun üzerinde kitap ve roman, 49 dilde 2.000’in üzerinde yerel gazete ve 22 dilde 2.300 dilde popüler dergileri kullanımınıza sunan  Readers Hub, mobil uygulamalar dünyasının kapılarını açan Game Hub ve 12 milyondan fazla müzik seçeneğiyle Music Hub bulunuyor.

Live Panel özelliği ile Samsung Galaxy S II kullanıcıları, tek bir ana ekranda bütün tercih edilen web sayfaları ve uygulamaları bir araya toplayabiliyor ve en kişiselleştirilmiş tasarımı oluşturabiliyor. Samsung Voice Solution ile kullanıcılar, uygulamayı açmaktan mesajları kontrol etmeye, e-posta gönderiminden sesli aramaya kadar bütün işlemlerini sesli olarak yapabiliyor. Samsung’un Voice Solution sistemi, sesi tanıyarak metin haline dönüştürebiliyor. Galaxy S II’nin çeviri özelliğiyle, kurduğunuz cümleleri ya da oluşturduğunuz metinleri anında birçok dile çevirebiliyorsunuz.

http://galaxys2.samsungmobile.com/

 

Galaxy S II ve Galaxy Tab 10.1 ile Samsung, En İyi Android Deneyimini Sunuyor
Galaxy Tab Şimdi 10.1 inç

Galaxy Tab’le tablet pazarının öncü isimlerinden olan Samsung Electronics, geliştirilmiş özellikleriyle tablet çeşitliliği sunmayı amaçlıyor. Android tablette global Pazar lideri Samsung, güçlü çift işlemci Android 3.0 (Honeycomb) işletim sistemiyle çalışan, 10.1 inç ekranıyla her an ve her yerde kolay taşınabilirliğin yanı sıra, kaliteli ekran deneyimi sunan Galaxy Tab 10.1’i pazara sunduğunu açıkladı.

Ultra ince ve stil sahibi Galaxy Tab 10.1 kullanıcıları, Android dünyasının birbirinden zengin içeriklerine ulaşmanın yanı sıra, çok hızlı sosyal medya erişimi ve kusursuz mobil eğlence deneyiminin kapılarını açıyor. Galaxy Tab’in ön yüzünde 2 megapiksel, arka yüzünde ise auto focus yapma olanağı tanıyan, 8 megapiksel kamera bulunuyor. Galaxy Tab’in 10.1 inç (WXGA TFT LCD) kristal berraklığındaki ekranı, HD video kaydı ve oynatma desteğiyle kusursuz bir ekran deneyimi sunuyor. 

1 GHz Çift Çekirdek işlemcili Galaxy Tab 10.1, güçlü web tarayıcısı ve multimedya desteğiyle kesintisiz ve çok hızlı internet erişimi tanıyor. 10.9 mm ultra ince tasarımı ile her yerde mobilite sunan Galaxy Tab 10.1, Bluetooth 2.1 desteği ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n ile her an bağlantıda kalmanızı sağlıyor.

 

http://galaxytab.samsungmobile.com/

Samsung Galaxy S II

GSM 850/900/1800/1900
HSPA+ 21 850/900/1900/2100

İşletim sistemi

Android 2.3 Gingerbread

Ekran

 4.27” WVGA (480x800) Super AMOLED Plus

İşlemci

1 GHz Dual Core Uygulama İşlemcisi

Kamera

  Arka Yüz: 8.0-Mega Piksel Kamera AF, LED Flash
Ön Yüz: 2.0-Mega Piksel Kamera
Tek çekim, Güzellik çekimi, Panorama Çekim, Gülücük Yakalama, Hareketli çekim

Video

Codec : MPEG4/ H.264/ H.263/ DivX VC-1
Oynatma: FULL HD(1080p)@30fps
Kayıt: FULL HD(1080p)@30fps

Audio

  MP3, AAC, AAC+, eACC+
3.5mm Kulaklık ve hoparlör, RDS destekli Stereo FM Radyo,   
Ses kaydı

Hub

Social Hub
- Entegre rehber, Entegre takvim, BütünleşikInbox
- Premium: SNS push uyarısı, Push Email & Push IM
- Basic: POP3/IMAP Email & IM
(*Social Hub erişimi ülkeye ve operatöre göre değişebilir)

Music Hub

Readers Hub

Game Hub

Gelişmiş Çözümler

Microsoft Exchange ActiveSync

On Device Encryption

Cisco AnyConnect Virtual Private Network

Sybase Afaria Mobile Device Management

Cisco WebEx

Cisco Mobile

Katma Değerli Özellikler

Android Market™ (*erişimi ülkeye göre değişebilir)

Adobe Flash 10.1 support

Samsung TouchWiz

QuickType by SWYPE

Document Viewer / Editor

Android Brower, RSS Reader

Exchange ActiveSync

Google MapsTM with Latitude, Places,  Navigation (beta)

A-GPS

Google Voice SearchTM

Lost Phone Management

Bağlantı

 Bluetooth® technology v 3.0 + HS
USB 2.0
Wi-Fi 802.11 (a/b/g/n), WiFi Direct
NFC Bağlantı (Opsiyonel)
MHL
DLNA (AllShare)

Hafıza

16/32GB + microSD (32GB’a kadar yükseltilebilir)

Boyut

125.3 x 66.1 x 8.49mm, 116g

Pil

1650mAh

 

Galaxy Tab 10.1

HSPA+ 21Mbps  850/900/1900/2100
EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

İşletim Sistemi

Android 3.0 (Honeycomb)

Ekran

 10.1” 1280 x 800 (WXGA) TFT

İşlemci

1GHz Dual Core uygulama işlemcisi

Kamera

Arka yüz: 8.0-Mega Piksel Kamera AF, LED Flash
Ön yüz: 2.0-Mega Piksel Kamera

Video

 Format :MPEG4/H263/H264
Oynatma : 1080p FullHD Video @ 30fps
Kayıt : 1080p FullHD Video @ 24fps

Audio

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, OGG, MIDI, AMR-NB/WB
3.5mm Ear Jack, Stereo Speaker

Katma değerli özellikler

Android Market™ (*erişimi ülkeye göre değişebilir)

Android UI / Android Browser

Google Mobile Service : Google™ Talk Video Chat, Google™ Maps, etc

Bağlantı

 Bluetooth® technology v 2.1 + EDR
USB 2.0
WiFi 802.11 (a/b/g/n)

Sensör

Gyroscope, Accelerometer, Digital Compass, Proximity

Hafıza

16GB/32GB 

Boyut

246.2 x 170.4 x 10.9mm (599g)

Pil

6860mAh

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim