Anlık Bildirim
Sıradaki Video

HTC Desire Eye ön inceleme

HTC'nin New York'da düzenlediği lansmanda sizler için 13MP özçekim kamerası ile dikkatleri üzerine çeken HTC Desire Eye modelini inceledik. Hem arkasında hem de ön yüzünde otomatik netleme özelliğine sahip F2.0 lensli 13MP kamera yer alan Desire Eye, her iki yüzünde de yer alan renk tonlamalı çift ledli flaşıyla da fark yaratıyor.
Desire dendiğinde kullanıcıların aklına orta sınıf telefon modelleri geliyor olsa da Desire Eye modeli, Snapdragon 801 işlemcisi, 2GB belleği, hem arkasında hem de ön yüzünde yer alan 13MP çift ledli flaşı ve suya toza dayanıklı yapısıyla aslen M8 modeline kardeşlik ediyor diyebiliriz.
BoomSound ve BlinkFeed gibi HTC ile özdeşleşmiş özelliklerin de devam ettiği model 2000TL altında yer alacak fiyatıyla Sony'nin Xperia Z ailesine ciddi rakip olacak denebilir.
HTC Desire Eye'ın kafalarda soru işareti bırakan tek donanımsal özelliği ise 2400mAh bataryası. Cihaz elimize ulaştıktan ve detaylı testlerini yaptıktan sonra konuşmak daha doğru olacaktır fakat 5.2" Full HD ekran ve diğer yetenekleri düşünüldüğünde bir günlük ağır kullanıma dayanabilecekken 2. gün mutlaka şarj desteği isteyecektir diye düşünüyoruz. 
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim