Anlık Bildirim

HTC One, Computex 2013 fuarından altın madalya ile döndü

HTC One, Computex 2013 fuarından altın madalya ile döndü Tam Boyutta Gör

HTC'nin amiral gemi modeli One, uluslararası organizasyonlarda ard arda ödüle layık görülmeye devam ediyor. MWC 2013 etkinliğinin ardından model Computex 2013 fuarından da ödülle döndü.

iF (Uluslararası Forum Tasarımı) ile bağlantılı olarak Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından organize edilen etkinlikte HTC One, Tasarım ve Yenilik alanında Altın Madalya'ya layık görüldü.

Uzmanlar jürisi, bu sene değerlendirmeye alınan toplam 254 ürün arasında, “HTC One'ın, bu hayli rekabetçi ürün kategorisinde bulunan çok sayıdaki akıllı telefon arasında sofistike detayları ile en fazla öne çıkan akıllı telefon” olduğuna karar verdi. 

Computex tasarım ve yenilik ödülleri arasındaki en büyük şeref olarak kabul edilmesinin yanı sıra TAITRA Başkanı Ma Ying-jeou tarafından bireysel olarak HTC'ye takdim edildi.
HTC pazarlama şefi Ben Ho, HTC One'ın bir başka uluslararası ödül kazanmış olmasının, HTC'nin hem ürün tasarımı hem de kullanıcı deneyimi açısından tasarım yeteneklerini ne derece geliştirdiğini göstermekle beraber, endüstriye yeni bir bakış açısı getirdiğini açıkladı.

HTC One, MWC 2013 etkinliğinde "En iyi Taşınabilir El Telefonu, Cihazı veya Tableti" alanında aldığı ödül yanında Tech Radar'ın "MWC'nin En İyi Telefonu" ve "Gösterinin En İyisi" ödüllerini ve Mobile Geeks'in "En İyi Akıllı Telefon" ödüllerini de almaya hak kazanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2074 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Donanım Bileşenleri, htc ve
2 etiket daha Computex 2013 htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim