Anlık Bildirim

Hardwire Armor Systems, kurşun geçirmeyen beyaz tahtasını duyurdu

Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen silahlı okul baskınları sonrası bazı kısıtlayıcı önlemler alınmaya çalışılsa da pek başarılı olmuş gibi görünmüyor. Ülkede bireysel silahlana halen oldukça yüksek bir seviyede bulunuyor. Bu sorunlar sonucunda Hardwire Armor Systems isimli firma, kurşun geçirmeyen bir beyaz tahta geliştirdi.
Hardwire Armor Systems isimli kuruluş okullara karşı yapılan silahlı saldırı durumlarında öğretmenlerin ya da öğrencilerin kendilerini korumaları için kurşun geçirmez bir beyaz tahta geliştirdi. Kurşun geçirmez tahta, saldırı durumunda kolay ve hızlı bir şekilde kullanılabilsin diye iki adet tutacak ile geliyor ve öğrencileri psikolojik olarak etkilememesi için gerçek tahta gibi görünüyor. Oldukça hafif bir yapıda olan ürün, bir saldırı anında baş ve gövde kısımlarını koruyabiliyor.
Boyut olarak 45cm x 50cm ve 25cm x 33cm olmak üzere iki modeli olan ürünün büyük boyutta olan modeli $300, ufak boyutta olan modeli ise $109 fiyat et,keti ile firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor.
http://www.hardwirellc.com/solutions/whiteboards.html
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1031 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim