Anlık Bildirim

Hepsi-bir-arada bilgisayarlarda GTX 1080 dönemi

Genelde mütevazi donanımlar belirleyen hepsi-bir-arada bilgisayar sistemleri, GTX 1080 takviyesi ile oyuncuların da ilk tercihlerinden birisi olmaya hazırlanıyor.

Oyun severlerin merakla beklediği performans canavarı Nvidia GeForce GTX 1080 ekran kartı, pek çok bilgisayar kasasında şimdiden yerini ayırtmış durumda. Mobil tarafta da farklı bir versiyonla boy göstermesini beklediğimiz GTX 1080, farklı bir sektörü daha ayağa kaldırıyor.

Genelde ofis uygulamaları gibi düşük yükteki işlemler için kullanılan ve bu bakımdan mütevazi donanımlar belirleyen hepsi-bir-arada bilgisayar sistemleri, son dönemde güçlü örnekleri ile kabuğunu kırmaya başladığını göstermişti. Şimdi GTX 1080 takviyesi ile oyuncuların da ilk tercihlerinden olmaya hazırlanıyor.

ABD’li Digital Storm tarafından Computex 2016 fuarına getirilen Aura adındaki hepsi-bir-arada bilgisayar modeli, Nvidia GeForce GTX 1080 Founders Edition ile oyuncuların 4K seviyesinde bile takılmadan oyun oynamalarını sağlayabilecek. Skylake ve Broadwell-E tabanlı işlemci seçeneklerinin olduğu sistem, firmanın kendi sıvı soğutma çözümünü kullanıyor.

34 inçlik 3440x1440 piksel çözünürlükte 60Hz kavisli bir ekrana sahip olan modelin, yukarıda saydığımız konfigürasyonu epey pahalı ve 2600$ seviyesine kadar çıkıyor. Gigabyte Z170N-Gaming 5 Mini-ITX üzerinde şekillenen sistemde, GeForce GTX 960, GTX 980, Titan X 12GB, 32GB DDR4 2666MHz RAM, 1TB 7200RPM HDD gibi geniş bir seçenek yelpazesi var. Henüz X99 tabanlı bir anakart seçeneği eklenmemiş.

Başlangıç fiyatı 1999$ olan sistem, oyun severlerin bilgisayar toplarken mutlaka göz atacağı bir alternatif haline gelecektir. Nvidia G-Sync teknolojisinin olmadığını tahmin ettiğimiz sistem, bu anlamda biraz eksik kalabilir. Model ABD ve Kanada’da satışa sunulacak. 

 
Hepsi-bir-arada bilgisayarlarda GTX 1080 dönemi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15774 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
digital storm, Donanım Haber ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim