Anlık Bildirim

Kendi baskılı devre kartınızı yazdırmanıza imkan sunan Voltera projesi başarıya ulaştı

Bir çok geliştirici projesi için elektronik baskı devreleri tasarlıyor, ancak tasarımın dışında işin zor bir kısmı da bu tasarımları devre kartına yazdırabilmek. Kickstarter üzerinden başlatılan proje Voltera ise bu konuda pratik bir çözüm sunuyor.

3 Boyutlu yazıcıları andıran Voltera çizimi yapılan devreyi üzerine yerleştirilen baskı kartına kısa bir sürede aktarabiliyor. Windows ,Mac ve Linux işletim sistemleri ile uyumlu çalışabilen cihaz yüklediğiniz baskı devresini 13.8 x 10.2 cm'lik yazdırma alanında 1.5 saat gibi bir sürede baskı kartına yazdırarak sizin için baskılı devre kartı oluşturabiliyor. Ayrıca Voltera olmadığı zamanlarda herhangi bir yerde yaptırılacak baskının elinize geçmesi günler sürerken  kargo bedeli,baskıyı yapan şirketin kârı gibi ekstra maliyetler bulunuyor. Üstelik gönderdiğiniz devre üzerinde değişiklik yapmanız oldukça zorlaşıyor.

Başarıya ulaşmak için 70 bin dolara ihtiyacı olan proje çok kısa bir sürede 200 bin doları aşmayı başardı. Kickstarter sayfasında şu an için 1.499 dolar fiyatla satın alınabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3576 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim