Anlık Bildirim

Kodak Fotoğraf ve Video Paylaşımına Tek Tuş Kolaylığı

Eastman Kodak, yeni dijital fotoğraf makinelerinin tasarımlarıyla fotoğraf ve videoların Facebook, Kodak Gallery, Flickr ve YouTube gibi sitelerde paylaşımını ya da e-posta olarak gönderimini tek bir dokunuşla kolay hale getirdi. En son Easyshare Dijital Fotoğraf Makineleri, HD fotoğraf ve video çekiminde, Akıllı Çekim ve Yüz Tanıma gibi bir dizi etkileyici özelliklerle donatılarak “Kodak Anları”yla fotoğraf çekme tecrübesini, Kodak Paylaş (share) düğmesi sayesinde bir fotoğraf ve video paylaşım tecrübesine dönüştürüyor.

Kodak tarafından geliştirilen yenilikler, fotoğraf makinesi üzerindeki etiketleme yapabilme olanağıyla paylaşımın mümkün olduğunca kolay ve kişisel olmasını sağladı. Paylaşım Düğmesi artık tüketicilerin Facebook, Kodak Gallery, Flickr ve YouTube gibi popüler paylaşım sitelerine resimlerini dijital fotoğraf makinesinden doğrudan ve zahmetsizce etiketleyip yüklemesini sağlıyor. Fotoğraflar aynı zamanda e-postaya eklenip doğrudan ya da yeni Kodak Pulse Dijital Çerçeve ile gönderilebiliyor.


Kodak Dijital Ürünler Pazarlama Başkan Yardımcısı Phil Scott, "İnsanların her zamankinden daha çok online paylaşımlar yaşadığı bir dünyada, Kodak bunu mümkün olduğunca kolaylaştırmak istiyor. Fotoğrafları etiketlemek için bir bilgisayara bağlandığınızda dijital fotoğraf makinenizde sadece Kodak Paylaş düğmesine basın ve fotoğraflarınızı otomatik olarak e-posta veya yükleme ile favori paylaşım sitelerinde paylaşın. Biz dizayn ettiğimiz yeni dijital fotoğraf makineleri ile tüketicilere istedikleri zamanda, istedikleri yerde ve istedikleri şekilde anılarını paylaşmaları ve yeniden yaşamaları için çok kolay ve etkileyici bir yol sunuyoruz” dedi.

Kodak Easyshare M Dijital Fotoğraf Makineleri ile paylaşmak için düğmeye basmak yeter

Kodak Easyshare M Dijital Fotoğraf Makineleri tüketicilerin “Paylaş” düğmesine tek dokunuşla fotoğraflarını

Kodak Fotoğraf ve Video Paylaşımına Tek Tuş Kolaylığı
daha kolay şekilde paylaşmasını sağlıyor. Kameralar Kodak'ın yeni Yüz Tanıma özelliği ile tüketicilerin istedikleri resimleri çekmelerini sağlarken, Akıllı Çekim modu ile tüketiciler kamera ayarlarını yapma endişesi duymadan çeşitli ışık koşullarında mükemmel çekimler yapabiliyorlar. Şık ve kompakt tasarımlarıyla kullanıcıların beğenisine sunulan Kodak Easyshare M Dijital Fotoğraf Makinelerinin renk seçenekleri de modayı yakından takip ediyor.

Kodak Easyshare M580 Digital Kamera Özellikleri: 14MP, 8X Schneider-Kreuznach Variogon Optik Zoom Geniş Açı Lens, 3-inch Parlak LCD, Kodak renk bilimi teknolojisiyle, HD video kayıt, built-in HDMI bağlantısı ve fazlası. M580 gümüş satışa sunuldu.

Kodak Easyshare M575 Digital Kamera Özellikleri: 14MP, 5X Schneider-Kreuznach Variogon Optik Zoom Geniş Açı Lens, 3-inch Parlak LCD, Kodak renk bilimi teknolojisiyle, HD video kayıt, built-in HDMI bağlantısı ve fazlası. M575 kırmızı, yeşil ve siyah renkleriyle satışa sunuldu.

Kodak Easyshare M550 Digital Kamera Özellikleri: 12MP, 5X Optik Zoom Geniş Açı Lens, 2.7-inch Parlak LCD, Kodak Renk bilimi Teknolojisi ve daha fazlası. M550 koyu gri, mavi ve yeşil renkleriyle satışa sunuldu.

Kodak Easyshare M530 Digital KameraÖzellikleri: 12MP, 3X Optik Zoom Lens, 2.7-inch parlak LCD Kodak renk bilimi teknolojisi ve fazlası. M530 kırmızı, yeşil, mavi, turuncu ve karbon renkleriyle satışa sunuldu.

* Renkler ve temini, bölgelere göre farklılık gösterebilir

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim