Anlık Bildirim

Lenovo Yoga Book e-mürekkep ekrana sahip oldu

Bir tarafı renkli dokunmatik ekran diğer tarafı e-mürekkep ekran olan Lenovo Yoga Book C930 fuarın dikkat çekici ürünleri arasında. Lenovo Yoga Book C930 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Çift ekranlı dizüstü bilgisayarı Yoga Book ile 2016 yılının ses getiren işlerinden birine imza atan Lenovo, iki yıl sonra modelini güncelledi. İlk nesilde klavye olabilen ikinci ekran şimdi çok daha fonksiyonel.

Lenovo Yoga Book C930 özellikleri ve fiyatı

Müşterilerden gelen geri bildirimleri dikkate alan Lenovo, klavye olarak kullanılan ikinci dokunmatik ekranı e-mürekkep olarak değiştirmiş. Böylece daha fonksiyonel ve daha enerji verimli bir yapı elde edilmiş.

Kullanıcılar e-mürekkep ekranda renkleri diledikleri gibi ayarlayarak klavyeyi kişiselleştirebiliyor. Elbette firma titreşimli bildirimler sunarak klavye kullandığınızı hissetmenizi sağlıyor. Klavyenin en dikkat çekici tarafı yapay zekâ desteği. Siz kullandıkça yapay zekâ yazma alışkanlıklarınızı öğreniyor ve daha akıcı bir yazma deneyimi sunuyor.

İhtiyaç olmadığı durumlarda ekranı katlayarak bir e-kitap okuyucu haline de getirebiliyorsunuz. Her iki ekranda da Wacom kalemlerle notlar alabilmek mümkün.

Diğer taraftan bilgisayar özel bir menteşe sistemine sahip. Kullanıcı dış kısma iki kere tıkladığı zaman menteşe sistemine akım gönderiliyor ve kapak yavaşça açılıyor. Diğer taraftan çanta içerisindeyken bunu algılayarak kazara açılmaların önüne geçiyor.

Donanım tarafında yine daha da güçlenen model yedinci nesil Core i5 veya Core M işlemci seçenekleri barındıracak. 4GB RAM yanında 256GB SSD sunuluyor. Android işletim sistemi opsiyonu kaldırılarak sadece Windows 10 işletim sistemi kullanılmış. 10.8 inçlik ana ekran ise 2560x1440 piksel çözünürlük sunuyor.

Yoga Book C930 modeli bu kadar güncellemenin bedelini fiyata yansıtıyor. Önceki modele göre yaklaşık iki kat artan fiyat 1000$ olarak belirlenmiş. Satışlar Ekim ayında başlıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim