Anlık Bildirim

BlackBerry KEY2 LE tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Yenilikçi BlackBerry klavyesini daha uygun bir fiyata sunacak olan BlackBerry KEY2 LE modeli IFA 2018 fuarında tanıtıldı. BlackBerry KEY2 LE özellikleri ve fiyatı haberimizde.

BlackBerry KEY2 modelinin daha uygun fiyatlı versiyonu olarak gösterilen BlackBerry KEY2 LE akıllı telefonu IFA 2018 fuarında resmen tanıtıldı. Yeni model fiziksel klavyeyi biraz daha alt segmente sunuyor.

BlackBerry KEY2 LE özellikleri ve fiyatı

4.5 inçlik 1620x1080 piksel çözünürlükteki dokunmatik ekran aynen korunurken, yonga seti tarafında Snapdragon 636 tercihi yapılmış. 4GB RAM bellek yanında 32GB veya 64GB artırılabilir kapasite sunuluyor.

Arka kısımda 13MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera bulanıklık efekti verebiliyor ve geniş açılı. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde Full HD kayıt yapabilen kamera bulunuyor. Batarya kapasitesi ise 2000mAh ve hızlı şarj destekli.

Abisindeki fiziksel klavyeyi kardeş model de aynen miras alıyor. Parmak izi okuyucu klavyedeki boşluk tuşuna entegre edilmiş. Speed Key adındaki atanmış tuşa farklı fonksiyonlar da tanımlayabiliyorsunuz.

Avrupa, ABD ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde piyasaya sürülecek olan telefonun 32GB depolama kapasitesi olan versiyonu 399$ iken 64GB kapasiteli versiyonu 449$. Satışlar gelecek ay başlıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim