Anlık Bildirim

Lian Li’den dünyanın ilk RGB aydınlatmalı güç bağlantı kablosu

Computex 2018 fuarında sahne alan Lian Li, farklı kasa modellerinin dışında sürpriz bir ürün daha tanıttı. Lian Li Strimer sektörün ilk RGB aydınlatmalı güç bağlantı kablosu oldu.

RGB aydınlatma sistemleri kasanın her yerine entegre olmaya devam ediyor. Anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, soğutucu, ses kartı derken kablolar da aydınlanmaya başladı. Lian Li Strimer dünyanın ilk LED aydınlatmalı kablosu oldu.

Lian Li Strimer özellikleri

Lian Li Strimer, aydınlatma modülüne sahip bir güç kaynağı kablosu olarak dikkat çekiyor. Piyasadaki pek çok güç kaynağına uyabilen kablo ayrıca patentli montaj mekanizması sayesinde mevcut kablolara da uyabiliyor. PCIe yuvası ile kablo kasanın arka kısmına da kaydırılabiliyor.

Aydınlatmanın kontrolü ise mevcut anakart yazılımı ile adreslenebilir bir pin üzerinden yapılıyor. 10 adet ön tanımlı aydınlatma seçeneği kablo üzerindeki tuşlar ile kontrol edilebiliyor. Bunun dışında kullanıcılar tarzlarına göre farklı aydınlatmalara da yer verebilecekler. Lian Li Strimer için henüz bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12526 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
computex2018, lian li strimer ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim