Anlık Bildirim

LightPad ile akıllı telefonunuza notebook docku geliyor


Kullandığını akıllı telefonu bir notebook modeline dönüştüren dock ünitesini ilk kez Motorola Atrix modeli ile görmüştü. QP Optoelectronics firması bu imkanı tüm akıllı telefon sahiplerine getirmek için kolları sıvadı.

LightPad adlı sistem henüz patent kabul aşamasında. Sistem akıllı telefonunuz için 11 inçlik yüksek kontrastlı bir görüntü sunarken, 60 inç boyutuna kadar duvara yansıtma ve tam QWERTY klavye de beraberinde geliyor.

LightPad docku içerisinde bir adet pico projeksiyon cihazı bulunuyor. Projeksiyon cihazı önüne konan bir folyo üzerine 11 inç yüksek kontrastlı görüntüler yansıtırken daha geniş bir alana çevrildiğinde 60 inçe kadar görüntüyü yansıtabiliyor. 

Dock, mobil HD veya HDMI bağlantısı olan tüm akıllı telefonlara uygun. 2012 yılında piyasaya ilk olarak sürülecek model için 854 x 480 piksel çözünürlük, 540 nit parlaklık, 2.5W enerji tüketimi, 18 ansilümen ışık gücü, 5 saat kullanım süresi, 550gr ağırlık özellikleri belirtiliyor.

2013 yılında satışa sunulması beklenen model için 540 nit parlaklık, 1.5W enerji tüketimi, 50 ansilümen ışık gücü, 1280 x 720 çözünürlük, 7 saat kullanım ömrü, 350gr ağırlık şeklinde özellikler belirlenmiş. 

QP Optoelectronics firması dijital ışık işleyici - DLP tabanlı mikro ekran için Texas Instruments üretimi bir çözüm kullanmış. Fiyat henüz belli değil ve CES 2012 fuarında ayrıntılı bir tanıtım ziyaretçileri bekliyor olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim