Anlık Bildirim

Luc Besson’un etkileyici filmi için ilk fragman geldi

Luc Besson’un yeni filmi Valerian and the City of a Thousand Planets için ilk fragman geldi. Bilim kurgu ve aksiyonu mükemmel bir şekilde birleştiren yapım Temmuz ayında vizyona girecek.

Luc Besson’un etkileyici filmi için ilk fragman geldi
 

Leon ve Beşinci Element gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni efsane isim Luc Besson, yeni filminin hazırlıklarını sürdürüyor. Valerian and the City of a Thousand Planets filmi için ilk fragman geldi.

Luc Besson’un yeni filmi bir Fransız çizgi roman serisine dayanıyor. Valérian and Laureline adındaki bilim kurgu odaklı çizgi roman serisi ilk kez 1967 yılında yayınlandı ve 40 yıldan fazla raflarda kaldı. Çizgi roman, Valérian ve Laureline adındaki iki hükümet ajanının zamanda yolculuk yaparak evrende düzeni sağlamasını konu ediniyor.

Film de benzer bir hikayeden yola çıkıyor. Valérian ve Laureline, binlerce ırkı barındıran Alpha şehrinde evren birliğini tehlikeye atacak risklerin varlığını araştırmakla görevlendiriliyor. Bu görev esnasında da maceradan maceraya atlıyor.

Lucy filmi ile bilim kurgu konusunda da iddialı işler ortaya koyabileceğini gösteren Luc Besson, yeni filminde de kendi tarzını en iyi şekilde yansıtıyor. Görsel açıdan etkileyici bir atmosfer sunan filmde, efektler ve senaryo başarılı bir şekilde birleştirilmiş. Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock, Kris Wu gibi yıldızların oynadığı film Temmuz ayında vizyona girecek.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5979 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
luc besson, valerian and the city of a thousand planets ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim