Anlık Bildirim

MSI GT680, Oyuncuların Kralı

Sen Hangisi Olacaksın?

Dünyaca ünlü notebook üreticilerinden MSI GT680’i piyasaya sürdü. Yeni oyun bilgisayarı 15.6 inç 1920×1080 Full HD çözünürlüklü LED ekranı, yeni Intel Huron River platformu ve NVIDIA’nın 1.5 GB hafızalı GTX460M ekran kartını bir araya getiriyor. Rakiplerinin ötesinde benzersiz Dynaudio hoparlörler ve THX TruStudio PRO™ ile GT680 dizüstünde en iyi oyun deneyimini sunuyor. Güçlü Core i7 işlemci, MSI Turbo Drive Engine teknolojisi ve 16 GB’lık RAM desteğine ek olarak yine MSI’ın Cooler Booster teknolojisi ile yüksek performansı soğuk bir sistemden alacaksınız.


İkinci Nesil Intel Core i7 Mobil Platformu

MSI GT680 Intel’in en gelişmiş Intel® 2nci Nesil Core™ i7 4 çekirdekli işlemcisini kullanıyor. Dahası, yeni nesil Turbo Boost 2.0 teknolojisi sayesinde tüm çekirdeklerin hızı çok daha yüksek hızlara çıkabiliyor. Quick Sync Video teknolojisi ise resim, müzik, video gibi çoklu ortam içeriğini işlemede performansı artırıyor.

Yüksek Çözünürlüğün Keyfini Çıkarın

GT680 ile kullanıcılar en ufak detayı bile görebiliyorlar. Net ve parlak 15.6 inçlik Full HD ekran oyunculara savaş alanında büyük avantaj sağlarken NVIDIA GeForce GTX460M işlemcili ekran kartı DirectX 11 grafikleri performanstan ödün vermeden sunuyor.

GT680’in görüntüde sunduğu avantajlar bunla da sınırlı kalmıyor. NVIDIA PhyX teknolojisi sayesinde kullanıcılar oyun dünyasındaki objeler ile etkileşime girerek gerçek dünyadakine benzer fiziksel efektleri deneyimleyebiliyorlar. Böylece kırılan camlar ya da havaya uçan duvarlar eskisinden çok daha gerçekçi gözüküyor.

TDE, Turbo Drive Engine Teknolojisi ve Cooler Boost

GT680 özel Turbo Drive Engine teknolojisi ile ekran kartının performansını bir adım öteye taşıyor. Kullanıcılar sadece Turbo düğmesine basarak GT680’in grafik performansını artırabiliyorlar. MSI Cooler Boost teknolojisi ise yine kullanıcı düğmeye bastığında GT680’in fan hızlarını ayarlayarak performanstan ödün vermeden soğutmayı üst seviyeye taşıyor.

Kulaklarınıza İnanamayacaksınız

GT680 notebooklarda bulunan en iyi hoparlörleri kullanıyor. MSI’ın Dynaudio ile beraber yaptığı çalışmalar sonucunda sesin en net şekilde aktarımı için hoparlörlerin yerleşimi ve ekolayzır ayarları gerçekleştirildi. THX TruStudio PRO™ ise yüksek kaliteyi çevresel ses ile birleştiriyor.

SinemaPro Teknolojisi

T680 MSI’ın özel CinemaPro teknolojisini de barındırıyor. Dizüstünün üzerindeki CinemaPro düğmesine basıldığında GT680 yüksek çözünürlük ve renk derinliğini active ederek gerçek sinema keyfini ayağınıza getiriyor. Bu özellik sayesinde MSI oyuncular dışında evde sinema keyfi sürmek isteyenler için de ideal hale geliyor.

i-Charger Teknolojisi

MSI GT680’de bulunan i-Charger teknolojisi ise cep telefonunu bilgisayardan şarj edenler için bir nimet. USB yuvasına daha fazla akım sağlanması ile beraber kullanıcılar iPhone, BlackBerry gibi telefonlarını normalden 3 kat daha hızlı şarj edebiliyorlar.

USB 3.0 ile yüksek hızda veri transferi

MSI GT680, USB 3.0 teknolojisi ile beraber geliyor. Bir önceki nesil USB 2.0 yuvalar ile karşılaştırıldığında 10 kata kadar daha yüksek very transferi imkanı sunan bu yuva sayesinde yüksek çözünürlükte filmler, oyunları ve diğer birçok dosya 10 kat daha kısa sürede aktarılıyor. 16GB’a kolay hafıza terfisi RAID 0 ile çift sabit disk Oyunculara en güçlü  bilgisayarı sunmak için GT680 toplam 4 DDR3 yuvasıyla beraber geliyor. Toplamda 16 GB’a kadar hafıza destekleyen bu yuvalar ile GT680 nerdeyse bir sunucunun hafıza kapasitesine ulaşıyor. RAID0 destekli çift sabitdiski ile okuma yazma performansını yüzde 70’e kadar çıkaran GT680 aynı zamanda SSD + Sabit Disk konfigürasyonu ile kullanıcılara farklı alternatifler sunuyor. Genuine Microsoft® Windows® 7Home Premium 64 Bit

Ekran 15.6” 16:9, 1920 x 1080, Full-HD

İşlemci Intel® Core™ i7-2630QM

Yongaseti Intel® HM67 Express

Ekran Kartı NVIDIA® GeForce™ GTX460M 1.5GB GDDR5 RAM Up to 4 x 4GB DDR3

Sabitdisk 2 x 500GB with Raid 0

Optik Sürücü Super

Multi I/O HDMI, VGA Out, 2x USB3.0, 2x USB2.0

Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n Kart okuyucu 7-in-1

Ses 7.1 speakers with Dynaudio & THX TruStudio PRO™ Web-cam HD

Web-cam (2MP with HD video) Dimensions(mm) 395x265x35-46mm

Ağırlık(kg) 3.5 kg

Aksesuarlar Oyuncu çantası ve fare + Assassins Creed II

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim