Anlık Bildirim

Motorola Xoom piyasaya çıkışının altıncı ayında fiyat olarak hızla düşmeye başladı


Android işletim sisteminin tablet sürümü olan Honeycomb tanıtıldıktan sonra bu sürümü taşıyacak ilk modelin Motorola Xoom olduğu açıklanmış ve büyük heyecan uyandırmıştı. 

10.1 inç 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik kırılmaya dayanıklı Corning Gorilla ekran, 1GHz NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemci, Android 3.1 işletim sistemi, 1GB DDR2 RAM, 16GB/32GB kapasite, 3G, WiFi, Bluetooth, GPS, 720p kayıt/1080p oynatma desteği, 2MP ön, 5MP flaşlı arka kamera, mini HDMI, DLNA, jiroskop, microUSB, 730gr ağırlık gibi üst düzey özellikler sunan Motorola Xoom modelinin piyasaya çıkışının üzerinden 6 ay geçti.

32GB versiyonunun ortalama 500€ civarında olduğu Motorola Xoom hem pahalı olması hem de sonradan piyasaya sürülen rakiplerinin rekabetçi fiyat politikaları nedeniyle beklenen satış rakamlarına ulaşamamıştı. 

2011 yılı sonuna doğru Avrupa ve ABD'de tatil sezonunun başlayacak olması nedeniyle perakende mağazaları da indirim yapmaya hazırlanıyor. Motorola'dan indirim konusunda resmi bir açıklama gelmedi ancak firmalar yakın zamanda duyurulacağı konusunda emin.

Avrupa'ya bakıldığında İngiliz perakendeci Dixons 32GB versiyonunu 500 pounddan 329 pounda düşürdü. Motorola'nın açıklaması beklenen fiyat düzeyi ise 399 pound.

ABD'de ise Amazon 32GB versiyonunu 449$'dan, Best Buy ise 499$'dan satmaya başladı. Ancak buradaki indirimler çok tatmin edici değil.

HP TouchPad modelinin 99$'a indikten sonra satış rekorları kırmasının tablet üreticilerine de yön vermesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8280 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim