Anlık Bildirim

Mükemmel Performansı Yeni Palit GTX 560 Ti ile Yaşayın

Önde gelen ekran kartı üreticisi Palit Microsystems Ltd., yeni jenerasyon performans seviyesi ekran kartlarını duyurdu : GeForce GTX 560 Ti Serisi. GTX 560 Ti Sonic, GTX 560 Ti 2GB ve GTX 560 Ti, Palit özelleştirilmiş dizaynlı GTX 560 Ti Serisi ürünler size en iyi oyun deneyimini sunacak olan tüm serisi ile geliyor. Şu anda Endeks Bilişim stoklarında bulunan GTX560Ti 2GB modeli haricinde diğer ürünler de sıra ile overclock kullanıcılarına mükemmel performansı sunmak için stoklara girecek.


1GB GDDR5 frame buffer için 4.2GHz ve 822MHz den 900MHz e %10’luk çekirdek sürati atlayışı gerçekleştirmektedir. Fabrika çıkışlı güçlü hız aşırtma altyapısı Palit GTX560Ti Sonic modelinin Radeon HD6950’yi kolaylıkla yenmesini sağlıyor. Palit GTX560Ti 3DMark Vantage Benchmark’da 10320 skor ile Radeon HD6950’ye göre %11 yüksek performans gösterir. Bunun da ötesinde Palit GTX560Ti Sonic en çok kullanılan oyun uygulamalarında çok daha yüksek performans gösterir; Lost Planet 2 de %32 ve FarCry2 de %19 daha hızlıdır.


Palit GTX560Ti coşkulu oyuncuların ilk tercihi olacak! Palit aynı zamanda 2GB seçeneğini de sunarak bellek kapasitesini ikiye katlayabiliyor, GTX560Ti 2GB modeli, maksimum çözünürlüklü ve geniş monitörlerde CPU ile birlikte çalışan GPU sayesinde size en iyi grafik performansını sunar. Palit GTX560Ti 2GB ile geniş HD ekran altında en son DX10/DX11 PC oyunlarını oynarken fazlasıyla eğlencenin tadını çıkaracaksınız. Giriş seviyesindeki GTX gaming teknolojileri NVIDIA Surround,3D Vision, güçlü SLI teknolojsi ve PhysX ile donanmış olan Palit GTX 560Ti serileri en iyi oyun performansı için yapılandırılmıştır.


Her zamanki gibi, Palit, referans dizayndan daha kullanıcı dostu çıkış çözümleri kullanmaktadır, iki Dual-link DVI, VGA ve tam ebat HDMI. Ve yeni bir soğutucu en üst modelinde olmak üzere dual fan ve ısı boruları olarak sunulmaktadır ki ideal termal çözümü sağlayacaktır. Çift fan en etkili soğutmayı sağlarken yeni soğutucu oyun performansınızı mükemmele eriştirmenize yardımcı olur. Buna rağmen küçük yapı size kasanızdan bağımsız olarak harikulade termal performansın keyfini çıkarma imkanı sağlar.


GF114 chip geliştirilmiş mimari üzerine Fermi 2.0 mimarisi ile inşa edilmiştir. Palit GTX560Ti Serileri Watt başına daha iyi performans sunar. Göz kamaştırıcı performans için Palit GTX560Ti ile oynadığınız oyunlarda ister Palit GTX560Ti 2GB ile maksimum çözünürlüklü monitörde ya da isterseniz kompakt ebat Palit GTX560Ti seçerek eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

 

Özellikler

 

Microsoft® DirectX® 11 Desteği:

 

Yeni API anahtar grafik özelliğinde GPU ivmelendirilmiş döşeme, ultra yüksek performans için dizayn edilmiş Shader Model 5.0 destek ile DirectX 11 GPU .

 

NVIDIA PhysX® Teknolojisi:

 

Geforce ile daha dinamik ve gerçekçi deneyim için tamamen yeni bir fiziksel oyun etkileşimine imkan veren NVIDIA PhysX teknolojisi için tam destek.

 

NVIDIA 3D Vision™ Ready

 

NVIDIA 3D Vision GeForce GPU desteği, PC nize tam anlamıyla stereoskopik (3 boyutlu etkisi yaratan)3D deneyimi getirecektir. İleri teknoloji kablosuz camlar ve geliştirilmiş yazılım birleşimi, 3D Vision yüzlerce PC oyununu tam stereoskopik 3D ye dönüştürecektir.

 

NVIDIA 3D Vision™ Surround Ready

 

NVIDIA 3D Vision ve SLI teknolojilerinin gücü ile oyunlarınızı esas “oyunun içerisinde” deneyimi yaşamak için üç ekran üzerinde tam stereoskpik 3D ye genişletin. NVIDIA Surround aynı zamanda üçlü ekran oyunu non-stereo display ile desteklemektedir.

 

NVIDIA CUDA™ Teknolojisi

 

CUDA™ teknolojisi klasik CPU lar üzerinden inanılmaz performans ileterek sistemin en çok talep edilen görevlerini örn. video kayıt, fizik simulasyon, ray takip ve daha fazlası, hızlandırmak üzere GPU’nun işlemci çekirdeklerinin gücünü açar.

 

NVIDIA SLI™ Teknolojisi:

 

Endüstri lideri NVIDIA SLI teknolojisi dünyanın premier oyun çözümlerinde şaşırtıcı performans sergilemektedir.

 

32x Anti-aliasing* Teknolojisi:

 

Yıldırım hızı, yüksek kalite, 32x örnek orana kadar tırtıklı kenarları yok eden anti-aliasing. *Özellikle gelişmiş üç boyutlu oyunlar gibi yüksek grafik detay seviyesine sahip programlarda sıkça kullanılan bu yöntem, ekranda beliren görüntünün daha doğal olması amacıyla geliştirilmiştir

 

Microsoft Windows 7 Desteği:

 

OS Grafik İşlemci Ünitesi (GPU) nden faydalanarak kullanıcıya daha zorlayıcı tecrübeler kazandıracak olan yolda Windows 7 etkileyici bir gelişme ile iz bırakacak yeni jenerasyon işletim sistemidir.

 

DirectCompute Desteği:

 

DirectCompute için tam destek, Microsoft'un API hesaplayan GPU.

 

Dual Dual-link DVI Desteği:

 

Endüstrinin en geniş ve yüksek çözünürlük flat panel görüntülerini 2560 x1600 e kadar görüntüleyebilen ve HDCP desteği ile.

 

HDMI 1.4a desteği

 

HDMI 1.4a desteği GPU hızlandırılmış Blu-ray 3D desteği, x.v. Renk, HDMI Derin Renk ve 7.1 dijital surround ses dahil 260 sürücüsüne eklenecektir. NVIDIA 3DTV Play yazılımı ile GPU nuz 3D oyun, resim görüntüleme ve 3D web video görüntüleme imkanı sağlayan full 3D kapasitesine yükseltilecektir.

 

Çekirdek Üretim Teknolojisi : 40 nm
İşlemci Çekirdek Sayısı : 384
İşlemci Belleği : 1024 MB GDDR5 256 BIT
Grafik İşlemci Hızı: 822 MHz
Bellek Hızı : 2004MHz (DDR 4008MHz)
İşlemci Hızı : 1645 MHz
Bellek Bant Aralığı : 128,25 (GB/sn)
Kısaca Özellikler
Microsoft Direct X11 desteği
CUDA C/C++NVIDIA CUDA Teknoloji
Direct Compute 5.0 ve OpenCL desteği
NVIDIA PhysX Teknoloji
NVIDIA SLI Ready
NVIDIA 3D Vision Surround Ready
NVIDIA Pure Video HD Teknolojisi
PCI Express 2.0 desteği
İki Dual-link DVI-I konektörü
Bir HDMI 1.4 a konektörü
Bir Display Port konektörü
Dual Link HDCP Uyumlu
OpenGL 4.1 desteği

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim