Anlık Bildirim

NOOK Tablet resmi olarak tanıtıldı


ABD'de e-kitap alanında hakimiyeti elinde bulunduran iki firma Amazon ve Barnes&Noble şimdi de tablet pazarında sıkı bir rekabete girişti. Amazon'un Kindle okuyucularındaki tecrübesini aktardığı 7 inçlik Kindle Fire modelinden sonra Barnes&Noble da kendi modeli NOOK Tablet'i resmi olarak tanıttı.

NOOK Tablet aslında temel itibariyle bir e-okuyucu sınıfına giriyor. Ancak özellikleri ve boyutlarıyla Kindle Fire ile birebir rekabet edebilecek güçte.

BN firmasının NOOK Tablet modeli 7 inçlik 16 milyon renk destekli dünyanın en iyi okunabilirlik ve görüntüleme sunan 1024 x 600 çözünürlükte 169ppi VividView IPS LCD dokunmatik ekranı kullanıyor.
Çift çekirdekli 1GHz hızında Texas Instruments OMAP4 işlemci, 1GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, microSD kart girişi, Wi-Fi® (802.11b/g/n), mikrofon, hoparlör, Android işletim sistemini temel alan Nook Color arayüzü, 20cm x 12cm x 1.2cm ölçüler, 400gr ağırlık, 11 saat okuma, 9 saat video NOOK Tablet'in diğer özellikleri arasında. Tabletin yanında 32GB kapasiteli BN içeriği ile doldurulmuş bir microSD kart da hediye ediliyor.

Yazılım tarafında da oldukça cömert davranan BN tabletinde Hulu PLus, Rhapsody, MOG, GrooveShark, Netflix, Pandora gibi uygulamaları da önyüklü olarak getiriyor. Nook Cloud bulut depolama altyapısı ücretsiz kullanım kapasitesi sunuyor. Netflix ileride 1080p destekli videolara da destek verecek. 

Ayrıca Nook Comics uygulaması dünyanın en geniş Marvel içerik arşivini bünyesinde toplayacak. Angry Birds'in özel bir sürümü de model için hazırlanmış bile.

Fiyatıyla da dikkat çeken NOOK Tablet 249$ etiketiyle 18 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Selefi olan NOOK Color modeli de 199$'a indirildi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim