Anlık Bildirim

OS X 10.11.1 Beta kodlarında "Magic Keyboard, Magic Mouse 2 ve Magic Trackpad 2" ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple’ın kısa süre önce geliştiricilere dağıtmaya başladığı OS X 10.11.1 El Capitan Beta kodlarında yeni klavyesi Magic Keyboard, yeni faresi Magic Mouse 2 ve yeni dokunmatik kontrol yüzeyi Magic Trackpad 2 ortaya çıktı.

Kısa süre önce FCC kayıtlarında Bluetooth 4.2 kablosuz bağlantı teknolojisini kullanacaklarını ve AA pil yerine güçlerini lityum-iyon bataryadan alacaklarını öğrendiğimiz Apple’ın yeni donanımları, beta kodlarında elde edilediği kadarıyla ilk defa gerçek isimleriye karşımıza çıktı.

Yeni kontrol cihazlarını Magic Keyboard, Magic Mouse 2 ve Magic Trackpad 2 olarak isimlendirmeyi tercih eden ve Eylül ayı içerisinde "applemagickeyboard.com, applemagickeyboard.net, applemagickeyboards.com” internet sitesi adlarını kayıt altına alan Apple, MacRumors’un söylediği kadarıyla da yeni ürünleri önümüzdeki hafta duyurulması beklenen 4K 21.5-inç iMac’ler ile resmi olarak karşımıza çıkartabilir.
Magic Keyboard, Magic Mouse 2 ve Magic Trackpad 2'nin "Force Touch" teknolojisine sahip olabileceği söylenirken, bir ihtimal Touch ID entegre ürünler de görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim