Anlık Bildirim

Packard Bell DOT U Notebook Serisi ile Ultra Taşınabilir Eğlence!

Packard Bell dot u notebook serisi ile ultra taşınabilir eğlence:

Boyu bir dergiden küçük, kalınlığı 1 inçten az, yüksekliği bir metal para ve ağırlığı tüy kadar hafif olan dot U, uzun ömürlü pili, HD eğlence deneyimi ve kolay kullanımı ile size her yerde özgürlük sağlıyor!

·                Kullanımı kolay 11,6 inç tasarım

·                Kesintisiz sosyal ağ etkileşimi

·                HD eğlence

·                Uzatılmış pil ömrü

Packard Bell'in dot u serisi,  tarzından ödün vermeden, her an her yerde HD eğlence deneyimi yaşamak ve favori sosyal ağlarına bağlanmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.Mükemmel ve kullanımı kolay bir tasarımı olan 11,6" dot u arkadaşlarınızla saatlerce sohbet etmek ve tatilde çektiğiniz fotoğrafları yönetmek için idealdir.Boyu bir dergiden küçük, kalınlığı 1 inçten az, yüksekliği bir metal para ve ağırlığı tüy kadar hafif olan dot u'nun taşınması, kullanımı ve muhafazası çok kolaydır.
 
Sosyal ağ etkileşim hızınızı arttırın 
Sosyal ağ etkileşimi hiç bu kadar kolay olmamıştı. Packard Bell Sosyal Ağlar tuşuna basın ve ekranın sağındaki özel bir stile sahip kullanımı kolay kenar çubuğu aracılığıyla Facebook, YouTube™ ve Flickr gibi favori ağlarınıza anında erişin. Bir internet tarayıcısı başlatmanıza gerek kalmadan, doğrudan masaüstünüzden anında yorum gönderebilir, oyun oynayabilir, profilinizi güncelleyebilir, fotoğraf ve videolarınızı görüntüleyip paylaşabilir ve bütün online sosyal yaşamınızı yönetebilirsiniz. 6 hücreli Li-iyon pil maksimum 8 saat pil ömrüne sahiptir: Bu sayede elektrik prizine bağlı olmadan her yerde çalışıp oyun oynayabilirsiniz, sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz!

Mükemmel ve kullanımı kolay bir tasarım

Ruh halinize ve yaşam tarzınıza en çok yakışan tarzı seçin: dot u'nun harika renk seçenekleri mevcuttur.Kapaktaki özel dalga deseni görsel zenginliği daha da arttırır ve yumuşak, sıcak bir dokunuş katar. Rahat avuç yaslama alanı ellerinizin konforu için yuvarlak ve yumuşak hatlara sahiptir ve tam boyutlu klavye doğru yazı yazmanızı sağlar.Ünlü çoklu komut özellikli dokunmatik ped kaydırma, görüntüleri döndürme, zumlama, tarama, üstüne üstlük tüm bunları fare olmadan parmak ucu rahatlığıyla yapmak için idealdir.

dot u'da dâhili 1,3 MPweb kamera ve mikrofon bulunur, bu sayede her yerde arkadaşlarınız ve ailenizle yüksek çözünürlükte yüz yüze sohbet edebilirsiniz. 

Mobil gücün keyfini yaşayın

Gün boyu mobil gücün konforunu yaşayın ve internette video ve film izleme, popüler oyunları oynamanın tadını çıkarın. dot u, Intel® HD ekran kartı[1]kullanan Intel® Core™ mobil işlemcilere sahiptir. Bu mini dizüstü bilgisayar HDMI™ portu sayesinde komple bir çevresel aygıt serisi, ses ve görüntü iletimi ile olağanüstü HD görüntüleri destekler. dot u komple fotoğraf ve görüntü düzenleme ve gelişmiş depolama ve paylaşım için idealdir. Maksimum 640 GB sabit disk, hepsi 1 arada kart okuyucu ve Adobe® Photoshop Elements 7 tam sürümü diğer özellikleri arasındadır. 

En yeni Intel® Core™ mobil işlemcilere sahip dot u'nun fiyatı449 $ + KDV'dir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim