Anlık Bildirim

Powercolor'dan HD6870 EYEFINITY 6

Canlı oyun deneyimi için 6 monitörün gücü

TUL Corporation, AMD grafik kartlarının lider üreticisi, 6 ekrana kadar destekleyen en hızlı ekran çözümü : HD6870 Eyefinity6 yı anons etti. HD6870 Eyefinity 6 , çoklu ekran Eyefinity teknolojisi özellikleri ve üzerindeki 6 mini display port çıkışı ile tek kart vasıtası ile 6 monitöre kadar farklı konfigürasyonlarda çalışma imkanı veriyor. Bu önemli özellik oyunculara inanılmaz HD oyun deneyimini yüksek gerçeklikle sunuyor.

HD6870 Eyefinity 6 , paralel olmayan 1120 stream işlemciye sahip ve Onboard 2 gb. bellek ile donatılmış , 900 MHz çekirdek hızı ve 1050 MHz bellek hızı ile 2.0 teraFLOPs a yakın işlem gücünü PC üzerinde kolayca gerçekliyor. Yüksek oyun performansı ve eşsiz görüntü kalitesi ile 3D görsel efektler neredeyse gerçeğe dönüşüyor.

TUL Corporation CEO’su Ted Chen “ Powercolor HD6000 serileri ekran kartları çözümleri ile 6 monitöre kadar destek verip çoklu görüntü teknolojisinin avantajlarını elde etti” “ AMD Eyefinity teknoloji desteği ile oyuncular oyun ve filmlerde kolaylıkla kayboluyorlar “şeklinde görüşlerini belirtti.

HD6870 Eyefinity 6, DirectX11 i desteği yanında son çıkan bütün oyunlarda yüksek performans, yüksek gerçeklikte efektler ve super hızlı çerçeve hızı gibi özelliklerle üstün HD oyun deneyimi için mükemmel bir platform oluşturuyor. AMD nin Hızlandırılmış Paralel İşlem teknolojisi ile günlük uygulamaları daha fazla ve daha hızlı olarak gerçekliyor.

Core Speed

900MHz

Memory Speed

1050MHz (4.2Gbps)

Memory

2GB GDDR5

Memory Bandwidth

256bit

Eyefinity

Yes

DirectX®

11

CrossFireXTM

Yes

Output

6 x mini DisplayPort

 

 

 

 

 

* Specifications subject to change without notice.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim