Anlık Bildirim

Samsung ES28 İle Sadece Bas ve Çek

Tüketici elektroniğinin lider isimlerinden Samsung'un en pratik fotoğraf makinesi ES28, şimdi Samsunm Dijital Plaza'da çok uygun fiyatla tüketiciyle buluşuyor. Kullanıcıların çok kolay çekim yapabilmesi için Samsung'un gelişmiş Ortam Tanıma teknolojisi ve Akıllı Otomatik çekim özelliklerine sahip ES28, saniyede 30 kare standart çözünürlüklü video kayıt (640X480) yapıyor. 12.2 megapiksel, 5X optik zoomlu 27mm geniş açılı lenslere sahip ES28'de 2.5 inç genişliğinde 230K LCD ekran bulunuyor.

Samsung'un gelişmiş teknik özellikleri gündelik kullanımın rahatlığına uyarladığının en güzel örneği ES28 ile her gününüz bir keyfe dönüşecek. ES28'in sahip olduğu  Smart Auto özelliği, görüntü kompozisyonunun renk, parlaklık, hareket, çekilen özne gibi kilit  unsurlarını analiz ediyor ve mümkün olan en iyi sonucu verecek çekim ortamı modunu seçiyor.  Mükemmel Portre Sistemi özelliğinin sahip olduğu Yüz Tanıma, Gülümseme Çekimi modu ile Kapalı Göz Tespiti teknolojileri, fotoğrafını çekeceğiniz kişiyi gülümserken yakalamanıza, gözleri kapalı çıkacaksa uyarmanıza olanak sağlıyor. Bir diğer gelişmiş özellik de Kırmızı Göz düzeltme modu. ES28'in bu özelliği, flaş kullanıldığında ortaya çıkabilen kırmızı göz sorununu fotoğraf üretilmeden once otomatik olarak düzeltiyor. Mükemmel Portre Sistemi ,Samsung'un Kusursuz Güzellik Çekimi teknolojisini de içeriyor. Bu teknoloji, fotoğrafı çekilen kişinin yüzündeki kırışıklık, leke ve ben gibi küçük estetik kusurları fotoğrafta yok etmeye olanak sağlıyor. Bunun için de cildi pürüzsüzleştirmeye yönelik üç farklı düzenleme seçeneği sunuyor.

Siyah ve gri renklerde, Samsung Dijital Plaza'da satışa sunulan Samsung ES28 fotoğraf makinesi ile istediğiniz anda çekim yapabilmenin rahatlığını yaşayacaksınız.

Fiyatı: 199 TL

 
Özellikleri :
• 12.2 Megapiksel, 27mm geniş-açı, 5X optik zoom
• 2,5" 230K akıllı TFT LCD
• Ergonomik eğimli foto çekim tuşu
• VGA@30fps AVI video kayıt
• Akıllı Otomatik Çekim, Akıllı Albüm
• Mükemmel Portre Sistemi (Yüz Saptama, Kırmızı Göz
Düzeltme, Göz Kırpma & Gülümseme Tespiti, Güzellik Çekimi)
• Gelişmiş Dijital Görüntü Sabitleyici
• 2XAA pil ile çalışma
• ISO 80 ~ 1600

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim