Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab, Mobil Dünyada Çığır Açıyor!

Samsung Galaxy Tab, Mobil Dünyada Çığır Açıyor!

 

Galaxy Tab, Android 2.2 işletim sistemi ve 7 inç dokunmatik ekranı ile PC ve mobil deneyimi aynı anda yaşatıyor.

Mobil teknoloji lideri Samsung Electronics, Samsung Galaxy Tab'i piyasaya sundu.

Samsung Galaxy Tab, Avrupa ve Kore pazarında Eylül ortasında satışa sunulurken, Amerika ve Asya pazarına ise Ekim ayında giriş yapacak.  

Samsung'un ilk tablet cihazı olma özelliğini taşıyan, Android 2.2 işletim sistemli Galaxy Tab ile, Samsung'un mobil ürünler kategorisine bir yenisi daha eklenmiş oluyor.

Samsung Galaxy Tab, kullanıcıların mobil hayatına daha fazla fayda sunmaya yarayacak bütün yenilikleri bir araya getiriyor. Kullanıcılar hareket halindeyken bile Galaxy Tab'in PC'deki web deneyimine çok yakın ve 7 inç dokunmatik ekranda multimedya içeriğinin benzersiz seçeneklerini deneyimleyebiliyor. Üstelik, optimize edilmiş kullanıcı arayüzü ile e-mail, sesli ve görüntülü arama, SMS/MMS veya sosyal ağ sayesinde kesintisiz iletişime erişebiliyor.

Samsung Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin konuyla ilgili olarak; "Yeni oluşan bu pazarda Samsung'un, çok hızlı bir büyüme potansiyeli olduğunu biliyoruz. Galaxy Tab bu pazara eşsiz ve açık bir girişim sunuyor. Yeni ve gittikçe artan tüketici talebini, genlerimizde var olan ?mobil' kavramı sayesinde karşılayabileceğimize inanıyoruz" açıklamasını yaptı. "Samsung Galaxy Tab, nerede olurlarsa olsun, kullanıcıların online deneyimini kusursuz kılmak için tasarlandı. Galaxy Tab, tablet pazarını yeni ufuklara doğru yönlendiriyor. Samsung olarak inanıyoruz ki bu girişim, akıllı medya cihazları için öncü olacak yeniliklerin yalnızca başlangıcı olacak."

 

Samsung Galaxy Tab, Mobil Dünyada Çığır Açıyor!
Medyada yeni bir hareket konsepti

Yeni bir ürün kategorisi olarak Samsung Galaxy Tab, mobil deneyim zenginliğini yepyeni bir seviyede sunuyor. Galaxy Tab'in çarpıcı 7 inç TFT-LCD ekranı; film ya da fotoğraf gösterimi, e-okuma ya da belge paylaşımı sırasında heyecan verici bir mobil deneyim sunuyor. Yalnızca 380 gramlık ağırlığı sayesinde kusursuz bir hareketlilik sağlayan Galaxy Tab, zarif boyutları ile de rahat taşınabilirliği beraberinde getiriyor. En yeni sürüm Adobe Flash Player 10.1 ile desteklenen Galaxy Tab, her web sayfası için hızlı ve benzersiz bir görüntüye olanak tanıyor. 

 

Samsung'un eşsiz e-okuma uygulaması "Readers Hub", kullanıcılara dünya klasiklerinden en çok satan kitaplara kadar sınırsız bir dijital kitaplık olanağı sağlıyor. Readers Hub içeriğinde 21.8 milyonu ücretsiz olmak üzere 2 milyondan fazla kitap, 47 dilde 1.600'den fazla gazete ve 20 dilde 2.500'den fazla dergi barındırıyor. Aynı zamanda Samsung, film ve videolar dünyasının kapılarını açan "Media Hub" ve zengin müzik arşivine erişim sağlayan "Music Hub"'ı sunuyor.

Samsung Galaxy Tab, gerçek anlamda mobil olan, benzersiz bir iletişim olanağı yaratıyor. Galaxy Tab, cep ya da PC teknolojilerinin ötesinde, yeni ve birleşik bir kategoriyi ortaya koyuyor. Kullanıcılar, iletişim kurmak için bu zamana kadar imkansız olan yeni güçler keşfediyor.

Güçlü ve benzersiz iletişim

3G HSUPA bağlantı, 802.11n Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 özelliği sayesinde Samsung Galaxy Tab kullanıcıların mobil iletişimini geliştiriyor. Görüntülü konuşma ve push e-mail seçenekleri, Galaxy Tab'in 7 inç ekranında daha etkin ve rahat bir hale geliyor. İster Bluetooth® kulaklık ile ister Eller Serbest özelliğiyle kulaklığa ihtiyaç duymadan görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Cortex A8 1.0 GHz uygulama işlemcisi ile desteklenen Galaxy Tab, kullanıcılara istedikleri yerde ve zamanda kusursuz bir performans sunmak için tasarlandı. Aynı zamanda geniş yelpazede desteklenen multimedya formatları ile HD video içerikleri, eğlenceyi en üst seviyeye taşıyor.

 

Galaxy Tab'in ön yüzde bulunan kamerası 3G üzerinden yüz yüze görüşme olanağı tanırken, arka tarafındaki kamerası fotoğraf ve video kaydı yapmaya imkan sunuyor. Kullanıcılar, tek bir cihaz aracılığıyla görüntüleri düzenledikten sonra yükleyebiliyor ve paylaşabiliyor. Online içerik ve yaratıcılık geliştikçe Galaxy Tab, kesintisiz bağlantı arayışında olan yaşam tarzları için taşınabilir bir çözüm oluşturuyor.

 

 2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
 3G (HSUPA 5.76Mbps) : 900 / 1900 / 2100 MHz  

OS

  Android 2.2

Ekran

7.0 inç TFT-LCD, WSVGA (1024 x 600)

İşlemci

 Cortex A8 1.0GHz PowerVR SGX540 ile Uygulama İşlemcisi

Kamera

 3 MP LED Flash'lı AF Kamera + 1.3MP Görüntülü konuşma için ön kamera

Ekstra Özellikler

 daha fazla uygulama ve içerik için Samsung Apps

 Readers Hub, Media Hub* , Music Hub*, Social Hub*
 *Geçerliliği sunulacak pazarın özelliklerine göre belirlenecektir.

  Adobe Flash 10.1 Player desteği  
Full HD video gösterimi, Thinkfree Office, Swype, Hybrid Widget

Bağlantı

 30 pin konektör / micro SD
WiFi 802.11n / Bluetooth 3.0

Hafıza

 16GB / 32GB dahili hafıza, 32GB'a kadar çıkarılabilen harici hafıza

Size

 190.09 x 120.45 x 11.98mm, 380g

Battery

4,000mAh  (7 saat film oynatımı)

 

Bu bültende yer alan tüm fonksiyonel ve ürünün diğer özellikleri, ürünün tasarımı, fiyatı, içeriği, performansı, eişilebilirliği ve kapasitesi, haber verilmeksizin değiştirilebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim