Anlık Bildirim

Sphero Specdrum herhangi bir nesneyi müzik aletine dönüştürüyor

Eğitim sektörüne odaklanan Sphero müzik eğitimi ve kodlama konusunda yardımcı olacak Specdrum akıllı yüzük setini duyurdu. Sphero Specdrum özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Bluetooth kontrollü sevimli araçların geliştiricisi Sphero, geçtiğimiz yıl girdiği mali kriz sonrasında 45 kişiyi işten çıkarmış ve daha farklı alanlarda gelir aramaya başlamıştı. Eğitim alanına ağırlık veren firma yine geçen yıl Specdrum adında bir girişimi satın almıştı.

Sphero Specdrum özellikleri ve fiyatı

Specdrum girişimi renklerle müzik öğretmeyi amaçlayan aynı adlı akıllı yüzükleri ile adını duyurdu. Bu sette mobil cihazlara bağlı olan LED tabanlı yüzük değdiği herhangi bir nesnenin rengine göre atanmış ses, bass veya nota çalıyor.

Uyumlu uygulamada yüzlerce farklı kombinasyon ile öğrencilerin renkleri takip etmeleri ve renklere göre müzikler yapmaları sağlanıyor. Bluetooth üzerinden MIDI cihazlara bağlanarak farklı sesler ekliyor veya çıktı alabiliyorsunuz. Kickstarter üzerinde Specdrum önemli bir başarı elde etmişti.

CES 2019 fuarında ise Sphero Specdrum adıyla firmanın güncellediği set tanıtıldı. Sphero Specdrum yine aynı mantık üzerinde ilerliyor ancak bu kez aksesuar olarak 8 tuşlu bir renk matı da mevcut. Bu matın yanına koyacağınız farklı renkteki nesneler ile büyük bir müzik aleti ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Kodlama konusunda da yardımcı olan Sphero Specdrum adet fiyatı 65$. İki adet alınca 99$ ediyor. Parmaklarınıza birden fazla yüzük de takabiliyorsunuz. İlginç ürün 15 Ocak tarihinde piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim